arkadaşlar ben bu 1.198i iindiremedim 🙏
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 105 / 189
Yanıtlar
B
burakozer41
⭐ 18y
error verıor
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Diyor.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Diyor.
B
BearGrylls
⭐ 19y
link kırık errror verior
10 kişilik indirme limiti dolmus premiumlu bir rapid kullanıcısı upload ederse hepimiz yararlanabiliriz.
Kusura bakmayın , o kadar saatten sonra kafam allak bullak oldu 😊
Linki düzeltiyorum , bildiri için teşekkürler.
Linki düzeltiyorum , bildiri için teşekkürler.
Bunun linkle alakası yok. Daha önceden başka birşey yüklemişsin pre. olmadan ard arda indiremiyoorsun. 5-10dk. sonra tekrar indirmeyi dene.
Link düzeltildi.
B
burakozer41
⭐ 18y
bu gunku update den sora acaba charların gozukmemesı hala devam edıyormu bılgısı olan varmı
Girmek nasip olmadı daha 😊
diğer linkleri takip et ,çarların gözükmemesi konusunda bir sürü konu var,ordan gerekli, bilgisi alırsın.
B
burakozer41
⭐ 18y
diğer linkleri takip et ,çarların gözükmemesi konusunda bir sürü konu var,ordan gerekli, bilgisi alırsın.
teşekkürler
Teşekkürler sonunda ^^
saol kardeşim.
Biri yardımcı olur mu? Şimdi Sol alt köşede Connect yazısı çıkıyor ama 12saniye beklemeden 1-2 kere ard arda kabul ettikten sonra takılıyor. eskisi gibi biz mi beklemeliyiz 12 saniye...?
saol kemalıst 🙏
Lag var LAG! 😢
Daha 2-3 güncelleme yersiniz 😜
Gaymax'ta çok çalıştı şu sıralar bundan sonra 2-3 ay güncelleme beklemeyin 😈 😁
Gaymax'ta çok çalıştı şu sıralar bundan sonra 2-3 ay güncelleme beklemeyin 😈 😁
nie bu seferki loaderde böle bişiy yaptılarki:(
İnidiyorum. 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap