Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 107 / 189
Yanıtlar
A
atomturcan ⭐ 18y
Arkadaşlar yardım edermisiniz oyuna rumata ile giriyorum ata oto can basla falan hıcbırsey calışmıyor
I
Arkadaşlar yardım edermisiniz oyuna rumata ile giriyorum ata oto can basla falan hıcbırsey calışmıyor

Launcher'den Girince Çalışıyor mu?
R
Relta ⭐ 17y
Saolasın aradım anca burda buldum
I
ikram05 ⭐ 18y
alternatif linkde olsa ii olurdu rapid e girerken bnm PC hata veriyo 😊
S
StormHero ⭐ 19y
çalışıyomu şuan loader devri bitti diyolar 😄
M
Muadip ⭐ 17y
bşi sorcam o yazıları chat bölümüne yazmıyınca ne oluyo?
M
Muadip ⭐ 17y
ya acaba şu yazıları yazmasak ne olur vede oyuna nasıl tek tıkta girebilirim veya neyleri burda işaretliyicem?
W
warcrew ⭐ 18y
Ben bunu çalıştıramadım. Silkroad klasörüne attım rardan ne çıktıysa fakat oyunu açmıyor. sro_client.exe dosyasını bulamıyor sanırım ne yapacam?
K
kaiivatari ⭐ 17y
Hyr YHaaa AYnısını Koymuşş Adam silin Gitsinnn

olsun lazım oluyo her updatede artık lazım ellerine sağlık
M
meccayl ⭐ 17y
ya Kemalist paşa bunaldım ya bi çözüm bulamaz mıyız 3 gündür tırmalıyorum. dediğin gibi enter'a sürekli basmıyorum ve tuş basılı da değil ama girince normal değil yani hala char ortada yok bunaldım nasıl yapsak aklına bişey geliyo mu agam ?
M
meccayl ⭐ 17y
harbi kızmaya başladım ama haa image code'lar varken daha da iyiydi hiç değilse bunun kadar bunaltmıyodu. k.o gibi bu oyununda suyu çıkacak anlaşıldı.
M
meccayl ⭐ 17y
ya bu adam (Kemalist) boşuna mı çalışıyo arkadaş ya adam her sürüme loader ekliyo. joymax illeti de zorluk üstüne zorluk çıkarıyo. ne paraya doymadık şirketmiş ya. goldbot bilmem ne biz dakika başı dc yiyoruz, goldbotlar saatlerce oyunda kalıyo. stalla item koyuyoruz, arkamızı dönüyoruz dc. ama yuhh artık başka bişey değil. bu kadar pervasızlık olmaz bence GM'lerin bu goldbotlarla bi alakası var. sıkmaya başladılar cidden tadını kaçırıyolar.
M
Muadip ⭐ 17y
?
B
BlackMoon ⭐ 17y
arkadaşlar bi çözüm bulunmadı enterın üstüne bişi koymadan ve basılı tutmadan giriyorum bot programı ile sbot çar yok bota koyucam çarımı ama bir türlü çar gözükmüyor.normal launcher ile girdim sro ya bu sefer çarım gözüktü,ne biçim yaptılar oyunu suyu çıktı artık keşke imaqe codlar geri gelse ya:S
M
mafia21 ⭐ 17y
ya kardes bu program sanki calısmıyor bende dc veriyor ayrıca ben dosyaları silkroad klasörünün içine atmama ragman
X
xxx222333 ⭐ 18y
Bu Linki ftp olarak verebılırmısın ???
Virüsden Dolayı İndiremiyorumda Pcde Virüs Var Engellior
W
washburn ⭐ 17y
ya benn giriorm çar gözükmüo neden bilen warmı yardm ltfenn loaderden giriorm !!
P
plusTURK ⭐ 18y
kemalist bence her loader versiyonunda reklam koymazsan iyi olur çünkü loader 800kb reklam 5mb bnm internet kotalı eminim çoğununkide öyle her versiyonda reklamıda indirmek zorun kalıyoruz yinede bu bir öneri sana kalmış ister uygula ister uygulama
A
alposki ⭐ 17y
emeğe saygı 😄
S
SroKopat ⭐ 18y
Can't find original sro_client.exe version 1.196
Execution Aborted!!!

diyor.Pc'de hayatım boyunca görmedigim bir virüs vardı,biglisayarcı özel şeyler yaparak düzeltti,sro'ya giremiyordum ama bu sefer ne botla ne rumata loader ile sro'ya girebiliyorum.help pls

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: