X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Tweaked ⭐ 19y 18 yil once #2 Tebrıkler Darkness le ortak calısıyonuz galıba Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #3 hacım bende az once gordum oyubnda tbrk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #4 Saolasınız evet _Darkness_ ile birlikte çalışıyoruz:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 18 yil once #5 tebrikler dün mü kestin sen bunu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #6 Saolun arkadaşlar evet dün kestim cerberustan sonra gece 10.30 da kestim... darkness te yanımdaydı Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #7 Tebrikler.. ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil