X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T The_Crims ⭐ 19y 18 yil once #2 tebrikler extrabeer extrabeer extrabeer extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 18 yil once #3 tebriklerde Darknessi göremedim ne oldu hep onla beraber çıkardıznız ava TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 18 yil once #4 okan şehirdışına çıktı bildiğime göre extraokk tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #5 Evet Okan 2 günlük yok oyunda onun yerine ben devam ediom extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fbli69 ⭐ 19y 18 yil once #6 tebrikler _Darkness_ sana devretti bu sefer Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #7 tebrikler _Darkness_ sana devretti bu sefer Very Happy Şimdilik öyle gelince alır yerini gene ama bence artık lwl kasar bende geçtim yha onu ondan Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T ThaM1Phicm ⭐ 19y 18 yil once #8 Tebrikler nice uniquelere hmm hmm hmm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkodanger ⭐ 19y 18 yil once #9 tbrklr inş devamı gelir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #10 Tebrikler .. ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil