Icerige atla
Extraloob

Server:MARS_RoaDRuNNeR_KiLLeD UniquE.Sürekli GünceLLenecek

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
X
Xenas OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Kestikçe Sürekli Güncellenecektir...

2xTiger Girl.....3xCerberus....4xUruchi.... Tabiki şimdilik Twisted Evil

TİGER GİRL
-Resim Silinmiş.

CERBERUS
Daha ilk oldu ama Güzel OLmadı İsmi Cekemedim...LoOK! Sağ Alt Please:D

URUCHİ

17 Yanıt
N
Narqotic ⭐ 19y
TEbrikler Hepsi Süper.. !
X
Xenas OP ⭐ 19y

Eywallah Saolasın Sıra Isy ve Lordta Twisted Evil
N
Narqotic ⭐ 19y

kardeş fire 'den neden lighting e döndün sorabilirmisin?
X
Xenas OP ⭐ 19y

kardeş fire 'den neden lighting e döndün sorabilirmisin?

Şöyle açıklayayım heuksal lighting 80 yapıcam fire cold 70 yapıcam lighting 80 olucağından dolayı el yakmanında max olmaasını istedim eğer fireyi 80 yapsaydım cold 60 ta kalıcaktı bu seferde glavielere dayanamıcaktım...Bundan dolayı Very Happy
X
Xenas OP ⭐ 19y
2. Tiger GirL KiLLeD Twisted Evil
R
Ray_jovan ⭐ 19y
tbrkler
X
Xenas OP ⭐ 19y
4. URUCHİ KiLLeD Wink
R
RaPLeX ⭐ 19y

Şöyle açıklayayım heuksal lighting 80 yapıcam fire cold 70 yapıcam lighting 80 olucağından dolayı el yakmanında max olmaasını istedim eğer fireyi 80 yapsaydım cold 60 ta kalıcaktı bu seferde glavielere dayanamıcaktım...Bundan dolayı Very Happy

nasıl nukersin sen ? fire80 light80 bunlar sabittir naapıyosun sen Very Happy sana 3türlü seçim kalıyor

cold60 heuksal80
cold70 heuksal70
cold80 heuksal60

bunlardan birisini yap bence çok yanlış olmuş seçimin.... fire70de kalırsa işin çok zor Very Happy
X
Xenas OP ⭐ 19y

nasıl nukersin sen ? fire80 light80 bunlar sabittir naapıyosun sen Very Happy sana 3türlü seçim kalıyor

cold60 heuksal80
cold70 heuksal70
cold80 heuksal60

bunlardan birisini yap bence çok yanlış olmuş seçimin.... fire70de kalırsa işin çok zor Very Happy

Evet dediklerinde haklı olabilirsin ama Light nuke benim için herşey fireyi ha 70 yapmışım ha 80 aynı şey sadece mag def. ve nuke 1 veya 2 nekadar uplanıyor bilmiyorum...Eğer fire light 80 olursa cold 60 ta kalır bu seferde glavielere dayanamam bende bu seçimi yaptım..Tanıdığım çoğu nukerde böyle yaptı bence dene derim Wink
R
RaPLeX ⭐ 19y

cold60 heuksal80
cold70 heuksal70
cold80 heuksal60

Evet dediklerinde haklı olabilirsin ama Light nuke benim için herşey fireyi ha 70 yapmışım ha 80 aynı şey sadece mag def. ve nuke 1 veya 2 nekadar uplanıyor bilmiyorum...Eğer fire light 80 olursa cold 60 ta kalır bu seferde glavielere dayanamam bende bu seçimi yaptım..Tanıdığım çoğu nukerde böyle yaptı bence dene derim Wink

en saglam vuruslar (80de)

meteor / light / firenuke / firebomba

istedigine sor Very Happy fire70de kalırsa sen lordu unut kardesim xD
_
tbrrrrrr =)
T
tbr
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
aferim canım benim güzel çalışmıssın bunların üstüne ısy daha sonra yarkan iyi gider extraokk extraokk
[
ben ılk resımdekı olayı anlayamadım 38 lvlsın acedmyn var?
X
Xenas OP ⭐ 19y
_HoRHoR"]
ben ılk resımdekı olayı anlayamadım 38 lvlsın acedmyn var?

Orda academy benim değilki sahibi yoktu oyunda benim adım üstte çıkmış...Hatırlamıom ama öyle olması lazım Very Happy
C
Crumby_ ⭐ 19y
trb walla

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: