2xTiger Girl.....3xCerberus....4xUruchi.... Tabiki şimdilik Twisted Evil
TİGER GİRL
-Resim Silinmiş.

CERBERUS
Daha ilk oldu ama Güzel OLmadı İsmi Cekemedim...LoOK! Sağ Alt Please:D

URUCHİ

TEbrikler Hepsi Süper.. !
Eywallah Saolasın Sıra Isy ve Lordta Twisted Evil
Eywallah Saolasın Sıra Isy ve Lordta Twisted Evil
kardeş fire 'den neden lighting e döndün sorabilirmisin?
Şöyle açıklayayım heuksal lighting 80 yapıcam fire cold 70 yapıcam lighting 80 olucağından dolayı el yakmanında max olmaasını istedim eğer fireyi 80 yapsaydım cold 60 ta kalıcaktı bu seferde glavielere dayanamıcaktım...Bundan dolayı Very Happy
Şöyle açıklayayım heuksal lighting 80 yapıcam fire cold 70 yapıcam lighting 80 olucağından dolayı el yakmanında max olmaasını istedim eğer fireyi 80 yapsaydım cold 60 ta kalıcaktı bu seferde glavielere dayanamıcaktım...Bundan dolayı Very Happy
nasıl nukersin sen ? fire80 light80 bunlar sabittir naapıyosun sen Very Happy sana 3türlü seçim kalıyor
cold60 heuksal80
cold70 heuksal70
cold80 heuksal60
bunlardan birisini yap bence çok yanlış olmuş seçimin.... fire70de kalırsa işin çok zor Very Happy
nasıl nukersin sen ? fire80 light80 bunlar sabittir naapıyosun sen Very Happy sana 3türlü seçim kalıyor
cold60 heuksal80
cold70 heuksal70
cold80 heuksal60
bunlardan birisini yap bence çok yanlış olmuş seçimin.... fire70de kalırsa işin çok zor Very Happy
Evet dediklerinde haklı olabilirsin ama Light nuke benim için herşey fireyi ha 70 yapmışım ha 80 aynı şey sadece mag def. ve nuke 1 veya 2 nekadar uplanıyor bilmiyorum...Eğer fire light 80 olursa cold 60 ta kalır bu seferde glavielere dayanamam bende bu seçimi yaptım..Tanıdığım çoğu nukerde böyle yaptı bence dene derim Wink
_HoRHoR"]
ben ılk resımdekı olayı anlayamadım 38 lvlsın acedmyn var?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap