S Stephanos OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Server ın en hızlı yarkanını kesmiş bulunuyorum sadece 1 bucuk dakika sürdü. Dosyalar (3) 107madt.jpg 240.8 KB vz99np.jpg 273.3 KB 23hvrc9.jpg 183.9 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Streetwise ⭐ 19y 18 yil once #2 helal sana hacım Heranın uni. katili bizim siteden ya bu benim cok hosuma gidiyo basarılarının devamını dilerim... ?!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CapsLock ⭐ 19y 18 yil once #3 tebrikler walla. bnde bi wiz kasıyom 52 level yaptım 1 haftada inş bnde snn gibi uniq katili olcam 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ferosero_ ⭐ 19y 18 yil once #4 Yav sanamı versem çarımı alır unique kesersin 😄 😄 Biz bitaneyi zor kesiyoz Okan abi 10 tane yi 1 günde kesiyo işe bak beaaa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 18 yil once #5 Tebrıkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #6 Helal okan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TripMaster ⭐ 19y 18 yil once #7 tebrikler Türkiye senin ile gurur duyuyor desek yeridir 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bannedddd ⭐ 19y 18 yil once #8 Bu çocuk işi biliyor. ?!!!!!!. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil