arkadaşlar biz arkadaşlarla beraber farm yapıyoruz suan ve farm bitince beraber pt de kasılacagız pt de şuan spear nuker 1 tane bard/cleric 1 tane rogue/cleric 1 tane wiz/cleric 1 tane var gerisini guildden dolduracagız bnimde farmlı stat verilmemiş 1 chinese charım var farmda şuan pt için uygun olacak hemde sadece kasılma charı olmayacak buildleri söyler misiniz?kesinlikle olmayacaklarım spear nuker full nuker blader birde str bow(bu belki olabilir) bn int bow gibi bişe düşündüm de sadece kasılmada gzl olur oda sanırım sizlere de sormak istedim
pt için açmam gereken?
· 9 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
str düşünüyorsan
blade-bow-fire
glavie-blade-fire deneyebilirsin
blade-bow-fire
glavie-blade-fire deneyebilirsin
dual build düşünmüyorum
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
bitane INT Cold Lightning Fire aç ve Sword yap kasmada hızlı olur
105+Cavede charı çevirirsin istersen
105+Cavede charı çevirirsin istersen
S
Shadowf1end
⭐ 15y
Bow-Lightning-Fire yap bence.İstersen 105de lightning i force cevirirsin tam pvp charı olur
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
en iyisi 2 char kas bitane Force Glavie yap tank olur bitanede Spear Fire Cold kas oda Full Int yada Hybird yap süper olabilir
Bow. Mind bow serisiyle inanılmaz lure yaparsın.
A
ayberk5665
⭐ 16y
Lightning/Cold/int bow Protector u giydin mi ustune zaten lightning in bi el yakmasındayken skill koyunca 2-3 yaratıga girio carın saglamsa ikisinide keser hızlı hızlı kasarsın pvp icinde SS(Snow Shield) Serisi Vazgecilmezdir bana nolur snow shield kapa dien adamlar oldu kardes
Bow. Mind bow serisiyle inanılmaz lure yaparsın.
👍 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap