Icerige atla
Extraloob

Sizce Pre Plus Açmam İçin En Uygun Saat ?

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
L
LegendTurks OP ⭐ 18y
1 -) Saat 13:00

2 -) Saat 15:00

3 -) Saat 18:00

4 -) Saat 19:45

5 -) Sizin Sölediğiniz Saat ?

Yardımcı Olurmusunuz gece sölemeyin geceleri kasamıyorum genellikle...
15 Yanıt
S
Bence gece açsan daha iyi olur 😉
S
Streetwise ⭐ 19y
Hangi saatlerde genelde pc acıksa ona göre ac işte sana kalmıs artık kimse senin pcnin hangi saatlerde genelde acık olup olmadıgını bilmezki bu sorunun cevabı sende saklı 😜
L
LegendTurks OP ⭐ 18y
Hangi saatlerde genelde pc acıksa ona göre ac işte sana kalmıs artık kimse senin pcnin hangi saatlerde genelde acık olup olmadıgını bilmezki bu sorunun cevabı sende saklı :P

ben kendi saatlerimi vermişim zaten oradan ama demek istediğim hangi saatlerde oyun daha sakin olur ??? lag felan olmaz yani rahat kasabilirim ?
R
renklibere ⭐ 19y
pre plus 5 saat işleyeceği için senin verdiğin saatler hep lag olan ve serverların dolu olduğu saatler arasına denk geliyor bence en mantıklısı sabaha karşı saat 4 gibi basarsan süper olur
O
Old School ⭐ 19y
En iyisi ya gece yada sabah en iyisi şafak vakti aç işte
B
black_gold ⭐ 19y
veya botla kasıyosan saat hiç farketmez ama elle kasıyosan sabaha karşı
T
ToRuN ⭐ 18y
serverine bağlı bence ... Eğerki NEW lerde oynuyosan biraz sabret fakat XİAN-BABEL ... vs de oynuyosan hemen aç derim..
6)hiç beklemeden.(4.32) 😉
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
En iyisi ya gece yada sabah en iyisi şafak vakti aç işte

Aynen ben hep öyle açarım...
🤘
G
19.00 4 ever bana göre
T
TitusPullo ⭐ 19y
Gece Saat 4 gibi açarım her seferinde şahsen. Çünkü akşam saat 20:00'dan Sabah saat 3'e kadar falan pvp e çıktığım oluyor.
E
Espio ⭐ 19y
Gece 12 de basar Sabah 5e kadar bota bırakarım ben ama senin verdiğin saatler arasında en mantıklsı 13-00
E
EviLQin ⭐ 19y
gece 12de veya sabah 4de aç 😉
L
LegendTurks OP ⭐ 18y
Saat 20:00'da Açtım... Şuan iyi gidiyor...
X
XipeHocter ⭐ 19y
Benim Gece 10 Da Başlıyor Gece 3 Te Bitiyor...! Oyun Boş Lag Yok Fıstık Gibi Kasıyorum!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: