Beyler ben titan sw sınde 52 lw den baslayıp 8 tane eu char kasıcam.Bunların 3 u wizz,1cleric,2bard ve 2 si warrior olacak.1 Tane Sbotum var.
Pc deki ozellıkler bunlar ;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Sbot ile açarsam böyle yapmayı planlıyorum;
3 wizz chara İbot clientlessten gırmek
2 warrior chara Sbottan girmek
1 cleric chara da Sbottan girmek ve son olarak
2 bard chara da İbot clientlessten girmek.
Bu şekil yaparsam sızce pc kaldırırmı ? Kaldırmazsada sizce ram mi almam gerek? Ram slotunda 1 bos yer var.
3/4 dolu 512 , 512 ve 1 gb ram war suan pc de son olarak bos yere 2 gb takmayı dusunuyorum sızce bi etkisi olurmu ?
Şimdiden teşekkürler... 👋
8'li pt için gerekli pc donanımım sizce nasıl olmalı ?
· 9 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
ekran kartının özellikleri nedir?
işlemcin amd serisinden dual-core olan ise işlemci açısından sıkıntı yaşamazsın ama ram çok düşük 8 char açmak istiyorsan en az 4 gb ram ihtiyacın var ve en az 1 gb 128 bit bir ekran kartına
işlemcin amd serisinden dual-core olan ise işlemci açısından sıkıntı yaşamazsın ama ram çok düşük 8 char açmak istiyorsan en az 4 gb ram ihtiyacın var ve en az 1 gb 128 bit bir ekran kartına
8Tanesinide client'li acmıcam yanlıs anlamıssın yada ben yanlıs anlatmısım... Toplamda sadece 3 Chara clientl ten gırıcem dıger kalan 5 tanesı
clientlessten gırıs yapılacak.
clientlessten gırıs yapılacak.
Öncelıkle anakartta ne kadar ram slotunuzun oldugu degıl kaldırabılecegı Ram mıktarı onemlıdır. Ekran kartınız da efeckt lerı kapatır wındow mode a cekersenız sızı sanırım ıdare edecektır. CPU nun asırı yuklenecegı bir gercek. Zorlar hatta resetleyecektır pcnız. Ram mıktarınız da yetersız 8 karakter için. Minumum 3 gb ram ıhtıyacınız var. Anakartızın modelını sıtesınde aratarak kac GB kac mhz e hıza kadar desteklıyor ogrenınız. 3 gb Kurtarıyorsa 2+1 Ram kullanınız.
Yukarıda saydıklarım Clıent içindir.
Yukarıda saydıklarım Clıent içindir.
ekran kartı ozellikleri eklendi
anakart bilgileri de eklendi
Birsey daha sorucam anakartıma 800 MHZ 2 Gb daha ram ekleyebılırmıyım ?
Tüm yorumlar ıcın teşekkürler ^^
Birsey daha sorucam anakartıma 800 MHZ 2 Gb daha ram ekleyebılırmıyım ?
Tüm yorumlar ıcın teşekkürler ^^
ekran kartının modeli ne? 2gb ram yetmez pc ın çok ısınıp çökmesine sebep olur, ve 2.31ghz yeterli bir hız değil , 2.-3. clienttan sonra takılmaya başlar.
aslında bu konuda ekran kartının pek bi alakası yok, daha çok snn işlemcin
aslında bu konuda ekran kartının pek bi alakası yok, daha çok snn işlemcin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap