Icerige atla
Extraloob

8'li pt için gerekli pc donanımım sizce nasıl olmalı ?

· 9 Yanıt · 4.5K görüntüleme
Y
yunni10 OP ⭐ 18y
Beyler ben titan sw sınde 52 lw den baslayıp 8 tane eu char kasıcam.Bunların 3 u wizz,1cleric,2bard ve 2 si warrior olacak.1 Tane Sbotum var.
Pc deki ozellıkler bunlar ;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us

Sbot ile açarsam böyle yapmayı planlıyorum;
3 wizz chara İbot clientlessten gırmek
2 warrior chara Sbottan girmek
1 cleric chara da Sbottan girmek ve son olarak
2 bard chara da İbot clientlessten girmek.

Bu şekil yaparsam sızce pc kaldırırmı ? Kaldırmazsada sizce ram mi almam gerek? Ram slotunda 1 bos yer var.
3/4 dolu 512 , 512 ve 1 gb ram war suan pc de son olarak bos yere 2 gb takmayı dusunuyorum sızce bi etkisi olurmu ?

Şimdiden teşekkürler... 👋
9 Yanıt
S
SirGLooMy ⭐ 15y
ekran kartının özellikleri nedir?
işlemcin amd serisinden dual-core olan ise işlemci açısından sıkıntı yaşamazsın ama ram çok düşük 8 char açmak istiyorsan en az 4 gb ram ihtiyacın var ve en az 1 gb 128 bit bir ekran kartına
Y
yunni10 OP ⭐ 18y
8Tanesinide client'li acmıcam yanlıs anlamıssın yada ben yanlıs anlatmısım... Toplamda sadece 3 Chara clientl ten gırıcem dıger kalan 5 tanesı
clientlessten gırıs yapılacak.
H
hanry006 ⭐ 16y
Öncelıkle anakartta ne kadar ram slotunuzun oldugu degıl kaldırabılecegı Ram mıktarı onemlıdır. Ekran kartınız da efeckt lerı kapatır wındow mode a cekersenız sızı sanırım ıdare edecektır. CPU nun asırı yuklenecegı bir gercek. Zorlar hatta resetleyecektır pcnız. Ram mıktarınız da yetersız 8 karakter için. Minumum 3 gb ram ıhtıyacınız var. Anakartızın modelını sıtesınde aratarak kac GB kac mhz e hıza kadar desteklıyor ogrenınız. 3 gb Kurtarıyorsa 2+1 Ram kullanınız.

Yukarıda saydıklarım Clıent içindir.
Y
yunni10 OP ⭐ 18y
ekran kartı ozellikleri eklendi
Y
yunni10 OP ⭐ 18y
anakart bilgileri de eklendi

Birsey daha sorucam anakartıma 800 MHZ 2 Gb daha ram ekleyebılırmıyım ?

Tüm yorumlar ıcın teşekkürler ^^
R
RequieM ⭐ 17y
ekran kartının modeli ne? 2gb ram yetmez pc ın çok ısınıp çökmesine sebep olur, ve 2.31ghz yeterli bir hız değil , 2.-3. clienttan sonra takılmaya başlar.

aslında bu konuda ekran kartının pek bi alakası yok, daha çok snn işlemcin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: