Icerige atla
Extraloob

Payday 2 MultiPlayer Oynama |GÜNCEL * 2015|

· 156 Replies · 170K views · Page 7 / 8
Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
/Link güncellenmiştir artık multiplayer çalışıyor ve bir çok DLC beraberinde ekli.
T
tekno17 ⭐ 11y
linkler ölmüş :S
G
goktug741 ⭐ 11y
yeni link koy kırık link
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
/linkler güncellenmiştir.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Haftaya kuzenler gelecek , gece oyun oynamayı düşünüyoruz , oyun güzelmidir birde LANdan kurup oynayabilirmiyiz?
Yaralı style
C
cihats6 ⭐ 11y
ben baska bi siteden tek tek 1 2 3 4 5 6 7 . . . . update 15e kdr yapdım sonra mp crack yapdım crime.nete girince 4kisi online falan diyor herkezdei mp sorunu war yani sizin mp crack linkini bulamıyorm bide bi yerden daha bisi indirdim bana senin versiyhonun 1.0.47 falan lastet versiyon 1.23.5 gibi bisi diyordu 25gb yükleme yapıcakdı yapmadım versiyondan dolayı mı mp oynıyamıyorm yada mp crackden mi ? multiplayer crack kendi capında ayrı bi server mi oluyor yoksa orjinal gibi steamdan oynıyabiliyr muyuz multiplayer crack saglam bi tane verir misin
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Haftaya kuzenler gelecek , gece oyun oynamayı düşünüyoruz , oyun güzelmidir birde LANdan kurup oynayabilirmiyiz?

Lan olarak oynamayazsın , crime.net 'e girip birbirinizi bulmanız lazım ama oda biraz zor. Ücretli aldığınızda steam'den aktifleştirip oynayabilirsiniz beraber. 4 pack olarak satıyorlar 40 lira falandı sanırım. Kişi başı 10 lira pek koymaz. Enpara 20 lira...

ben baska bi siteden tek tek 1 2 3 4 5 6 7 . . . . update 15e kdr yapdım sonra mp crack yapdım crime.nete girince 4kisi online falan diyor herkezdei mp sorunu war yani sizin mp crack linkini bulamıyorm bide bi yerden daha bisi indirdim bana senin versiyhonun 1.0.47 falan lastet versiyon 1.23.5 gibi bisi diyordu 25gb yükleme yapıcakdı yapmadım versiyondan dolayı mı mp oynıyamıyorm yada mp crackden mi ? multiplayer crack kendi capında ayrı bi server mi oluyor yoksa orjinal gibi steamdan oynıyabiliyr muyuz multiplayer crack saglam bi tane verir misin

Şu an en son sürüm 1.23.2 olarak gözüküyor , konuda da bu sürüm mevcut. Multiplayer crack linki konuda Payday 2 yazılı yere tıklayınca açılmakta ama buraya tekrar kopyalayayım ;

https://mega.co.nz/#!aRRlnRqC!EBWOi5z7A ... gVR1LYKDVw

Multiplayer crackler steamle aynı gibi gözüküyor ama aynı değiller. Kendi serverları mevcut , cracklilerde daha az oyuncu bulunuyor.
C
cihats6 ⭐ 11y
ben yapdım 3 gün ugrasdım tüm patchlerini falan ama online play diyince waiting for network connectionda kalıyor yabancılardada aynı hata var neden :S crash hatası mı oluyor bu niye oluyor yarıdm :'(
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Burdan mi indirdin ?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
C
cihats6 ⭐ 11y
evet sonra PAYDAY.2.Online.Client.V3 bunu kurdm iste mp crakclerin hepsi sorunlu kimse birbirini göremiyor ama bunda görüyorlar galiba ama bunada ben giremiyorummm
S
sikortel ⭐ 11y
bende oyun var zaten arkadaşlar ama hangi pakette olduğunu veya hangi paketleri indirmem gerektiğini nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj cihats6 rumuzlu uyeden alinti yapildi
evet sonra PAYDAY.2.Online.Client.V3 bunu kurdm iste mp crakclerin hepsi sorunlu kimse birbirini göremiyor ama bunda görüyorlar galiba ama bunada ben giremiyorummm

Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ? Bunun yanı sıra crack serverları zaman zaman kapanabiliyor.

bende oyun var zaten arkadaşlar ama hangi pakette olduğunu veya hangi paketleri indirmem gerektiğini nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Oyun son sürüm değilse en baştan indirmeniz gerekiyor , crackli olanlarda teker teker indiremezsiniz.
S
snmzekrm ⭐ 11y
oyunu indirdim crime.net giriyom bir görev seciyom hata veriyor yardım edin
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ne hatasi ?

S
snmzekrm ⭐ 11y
failed to create game yazıyor multi açılmıyor
N
Nirvana09 ⭐ 11y
By oyun için 40gb indirdim nerdeyse multi oynamak için flt sürümünde multi server kalmamış atadığım crack klamadı criminal edition indirdim 19gb crash aldım inş bu çalışırda online atarım.Akşamları oyunuyormusunuz hala birlikte multi atsak ?

edit: Bendede aynı sorun var multi yine çalışmıyor
M
mediaalp ⭐ 11y
kardeş kimse kurulum hakkında bişey söylememiş. Multiplayer crack ararken bazı sitelerde steamapp a kurun diyor oyunu bizde mi öyle yapacağız yoksa bu farklı mı? bi yardımcı olsan gözünü sevdiğim?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj mediaalp rumuzlu uyeden alinti yapildi
kardeş kimse kurulum hakkında bişey söylememiş. Multiplayer crack ararken bazı sitelerde steamapp a kurun diyor oyunu bizde mi öyle yapacağız yoksa bu farklı mı? bi yardımcı olsan gözünü sevdiğim?

kurulum yazmakta. Steamapp'a kurulum yapmaba gerek yok , direk kurman yeterli.

L
lnTerpoL ⭐ 19y
@Kemalist uğur başkan bu siyah ekran açılıp 2-3 saniye sonra kapanıyor bunu nasıl hallederim ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj lnTerpoL rumuzlu uyeden alinti yapildi
@Kemalist uğur başkan bu siyah ekran açılıp 2-3 saniye sonra kapanıyor bunu nasıl hallederim ?

Solution!: I found the problem and was able to fix it! If you have a videocard that is not with Nvidia(such as ATI/AMD) then you need the Nvidia PhysX driver 9.09.0408 , rather than the 9.10.0513 provided by Overkill.

Steps:

1. Start --> Control Panel --> Uninstall program --> Nvidia PhysX
2. Download Phys Driver 9.09 from http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0408_whql.html
3. Install
4. Play!

Problem direk olarak oyunla alakalı , crackle bir alakası yok bu yüzden google'da ki çözümleri teker teker denemen gerekli.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: