Call Of Duty : Black OPS Multiplayer Oynama 2013 *Ücretsiz
Call Of Duty : Black OPS Multiplayer Oynama 2013 *Ücretsiz
· 33 Yanıt · 23K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
Güzel paylaşım oyunu yükleyim şimdi sıkılıyordum farklı bişeyler yapmak lazım 😄
benzer yöntem mw3de de mevcut.ayrıca bilgilendirme için teşekkürler zorrentlere uzun zamandır bakmıyordum değişik birşeyler gerekliydi 👴
mw3 multi
mw3 multi
Spoiler
http://www.skidrowgames.net/call-of-duty-mw3-multiplayer-only-eng-2012.html
Bu mesaj Jaysean rumuzlu uyeden alinti yapildi
MW3'ü üç gün önce parayla alan birisi olarak canım acıdı şu an makara:
benzer yöntem mw3de de mevcut.ayrıca bilgilendirme için teşekkürler zorrentlere uzun zamandır bakmıyordum değişik birşeyler gerekliydi 👴
mw3 multiSpoiler
http://www.skidrowgames.net/call-of-duty-mw3-multiplayer-only-eng-2012.html
MW3'ü üç gün önce parayla alan birisi olarak canım acıdı şu an makara:
Temet Nosce
⭐ 17y
Black Ops 2 olsaydı daha iyi olurdu disapprove disapprove
Şu her tarafa extraloob.com yazma hastalığı bitmedi mi hâlâ ya, anlarız sağa sola koyulur bir kaç tane resmi alıp kullanmasınlar diye ama tamamen kapatacak kadar doldurmaktan vaz geçin artık...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Konu gayet iyi anlaşılıyor ve logolar yeterli sayıda olması gerektiği gibi.
Şu her tarafa extraloob.com yazma hastalığı bitmedi mi hâlâ ya, anlarız sağa sola koyulur bir kaç tane resmi alıp kullanmasınlar diye ama tamamen kapatacak kadar doldurmaktan vaz geçin artık...
Konu gayet iyi anlaşılıyor ve logolar yeterli sayıda olması gerektiği gibi.
Neresini anlamadın da bu yorumu yazma ihtiyacı duydun ?
Neresini anlamadın da bu yorumu yazma ihtiyacı duydun ?
Bir şey demiyorum, istediğiniz gibi devam edin.Mantık yok ki arkadaş hani anlarım resmin önemli bir yerine koyarsın silinip atılmayacak bir tane ama diğerleri neden onu anlayamıyorum.
Anlatayım , sen resmin bir yerine koysan adamlar tutuyor orayı siyaha boyuyor yada kesiyor ve devam ediyor.Logoyu her yere serptiğinde en azından daha fazla uğraşması gerekiyor.
Bir şey demiyorum, istediğiniz gibi devam edin.Mantık yok ki arkadaş hani anlarım resmin önemli bir yerine koyarsın silinip atılmayacak bir tane ama diğerleri neden onu anlayamıyorum.
Anlatayım , sen resmin bir yerine koysan adamlar tutuyor orayı siyaha boyuyor yada kesiyor ve devam ediyor.Logoyu her yere serptiğinde en azından daha fazla uğraşması gerekiyor.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

Diğerlerini görmezden gel, böyle bir resmi kim kullanır? Beni yine 1 tane koyun da demedim, 2-3 tane koysanız yine neyse resmin 1/4'ünü logoyla doldurmanız kısmı saçmalık.
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBir şey demiyorum, istediğiniz gibi devam edin.Mantık yok ki arkadaş hani anlarım resmin önemli bir yerine koyarsın silinip atılmayacak bir tane ama diğerleri neden onu anlayamıyorum.

Diğerlerini görmezden gel, böyle bir resmi kim kullanır? Beni yine 1 tane koyun da demedim, 2-3 tane koysanız yine neyse resmin 1/4'ünü logoyla doldurmanız kısmı saçmalık.
Niye kullanılmasın ki ? Adam resmi ikiye böler , gayet güzel kullanır.Hiç olmadı gider , o kısmı tekrardan hazırlar.
Saçmalık olan bir şey göremiyorum ;
*gerçekten bilgi almak için konuya giren kişilere herhangi bir zorluk çıkarmıyor ,
*bize logo koyarken zorluk olmuyor ,
dolayısıyla koymamak için bir neden veya saçmalık olarak değerlendirmek için bir neden yok ortada.
Niye kullanılmasın ki ? Adam resmi ikiye böler , gayet güzel kullanır.Hiç olmadı gider , o kısmı tekrardan hazırlar.
*gerçekten bilgi almak için konuya giren kişilere herhangi bir zorluk çıkarmıyor ,
dolayısıyla koymamak için bir neden veya saçmalık olarak değerlendirmek için bir neden yok ortada.
O kısmı hazırlıyorsa emek harcıyor demektir bırakın kullansın, size bir zararı yok.Kopyala yapıştır yapanlara karşı bir önlem değil mi bu sonuçta?
O kısmı hazırlıyorsa emek harcıyor demektir bırakın kullansın, size bir zararı yok.Kopyala yapıştır yapanlara karşı bir önlem değil mi bu sonuçta?
Konuyu çalmak için , sadece bir görüntü alması, hangi dünya da emek harcıyor olarak adlandırılıyor merak ettim.
Multiplayer oynamak için hazırlanmış dosyaları siz yapmışsınız gibi konuşuyorsunuz, sizin yaptığınız görüntü almak değil sanki...
edit:Kusura bakmayın winrardan nasıl dosya çıkarılacağını ve nasıl çift tıklanacağını da öğretiyormuşsunuz 👍
edit:Kusura bakmayın winrardan nasıl dosya çıkarılacağını ve nasıl çift tıklanacağını da öğretiyormuşsunuz 👍
Hiç bir şey yapmadan , her konuya maydanoz olup eleştirmektense bir şeyler yapıyoruz.Oyunu indiriyoruz , test ediyoruz , nasıl çalıştırılacağını anlatıyoruz.Her şey hakkında bilgili , her şey hakkında fikirli yüce insanında yaptıklarını görmek isteriz her zaman.
Multiplayer oynamak için hazırlanmış dosyaları siz yapmışsınız gibi konuşuyorsunuz, sizin yaptığınız görüntü almak değil sanki...
Hiç bir şey yapmadan , her konuya maydanoz olup eleştirmektense bir şeyler yapıyoruz.Oyunu indiriyoruz , test ediyoruz , nasıl çalıştırılacağını anlatıyoruz.Her şey hakkında bilgili , her şey hakkında fikirli yüce insanında yaptıklarını görmek isteriz her zaman.

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiMultiplayer oynamak için hazırlanmış dosyaları siz yapmışsınız gibi konuşuyorsunuz, sizin yaptığınız görüntü almak değil sanki...

Hiç bir zaman eyleme geçemeyeceğim , işe yarayan birisi olamayacağım , hep başkalarını eleştiren , konulara maydanoz olan birisi olarak kalacağım demek yerine gif koyarak bunları anlatman seni daha şık göstermiş 😊
Aynı gifi bir daha koyayım madem, çok uyumlu olmuş

Hiç bir zaman eyleme geçemeyeceğim , işe yarayan birisi olamayacağım , hep başkalarını eleştiren , konulara maydanoz olan birisi olarak kalacağım demek yerine gif koyarak bunları anlatman seni daha şık göstermiş :)
Aynı gifi bir daha koyayım madem, çok uyumlu olmuş

peki bu zombie modddada olucakmı online ???
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap