İşe yaramadı malesef.
Payday 2 MultiPlayer Oynama |GÜNCEL * 2015|
· 156 Replies · 170K views 0 reading · Page 8 / 8
Replies
Sa. şimdi indirmeye başladım verdiğiniz link yuklendikten sonra mp oynamak için başka hiçbirşeye gerek yok değil mi yanlış anlamadım ?
Hocam oyunu kurdum Steam must be play this game hatası alıyorum steam i de yukledim sonradan ne yapmam lazım acil yardım
B
berkaybayutku5
⭐ 11y
Bunu crack yapmak ve steam den girmek gerekiyormu şuan setup dan indiriyorum.
Crack var icinde , benim oynadigim zamanda steam gerekliydi simdi ne durumda bilmiyorum
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Admin yardım eder misin oyun kurulu illaki tekrar indirmem gerekir mi?
oyunu indirdim oyuna tıkladığımda steam açılıyor oyun açılmıyor nedeni nedir?
kardeş olmadı yardım et bi hele 😄
M
MatkapAbAhmet
⭐ 11y
Ya Crime.net yazısına tıklıyorum sonra açılıyo yer seçiyorum accept e tıklıyorum Failed to create game gibi bir hata veriyo yanlış yazmış olabilirim bana bi yardım edin admin allah rızası için...
D
darkfury07
⭐ 11y
peki bu yüklenmemiş olan patchlerin ne olduğunu nerden bilicez ve nerden indiricez ?
Dostum yükledim oyuna girdim crime.net e girdim yani multiye tamam herşey açtı orayı ama görevlere(Contract yazıyodu galiba görev dediğim onlar) tıklıyorum ne kadar kazanıcağımızı payıma düşenleri pelan gösterdiği eklran geliyo accept diyom error diyo? Oyunun kendisinde diyo error diye? "failed a create game" yazıyo?? acil yardım edermisiniz lütfenn???
Bu mesaj _ResPecT_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bugün yeni sürüm çıkmış. Konuyu güncelledim , yalnız test edilmedi yeni sürüm...
Dostum yükledim oyuna girdim crime.net e girdim yani multiye tamam herşey açtı orayı ama görevlere(Contract yazıyodu galiba görev dediğim onlar) tıklıyorum ne kadar kazanıcağımızı payıma düşenleri pelan gösterdiği eklran geliyo accept diyom error diyo? Oyunun kendisinde diyo error diye? "failed a create game" yazıyo?? acil yardım edermisiniz lütfenn???
Bugün yeni sürüm çıkmış. Konuyu güncelledim , yalnız test edilmedi yeni sürüm...
Hocam şuan link güncel midir ? @Kemalist
Crime.net den giriyorum ama başkalarını goremiyorum oda kuruncada sadece tek başıma girebiliyorum kimse gelmiyor yada gözükmüyor çözümü nedir ?
B
bandoparas
⭐ 11y
Crime.net den giriyorum ama başkalarını goremiyorum oda kuruncada sadece tek başıma girebiliyorum kimse gelmiyor yada gözükmüyor çözümü nedir ?
Aynı olay bende de oldu yok mudur çözümü ?
VatanSRO Server Sahibi
⭐ 10y
Paydayı 1 gün full oynadım ama 1 görev bitiremedim. Halada anlamam nasıl bir oyundur.

Log in to write a reply.
Log In