Counter Strike 1.6 Oynuyorum Tabii kide
85.153.22.18 ProGaming # Clan Hepinizi bekLerim 🤘
Oynadığınız Online Oyun Nedir?
· 61 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
61 Yanıt
SRO-KO
[F New]Solo Gitarist
Silkroad Online
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Amaç :?
hiçbiri 😜
S
Streetwise
⭐ 19y
hiçbiri :P
Hiçbiri seçeneği eklenmiştir. 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Counter Strike.
aslında onuda doğru düzgün oynuyamıyorum genelde vaktim olmuyor oyun oynamaya 😜
aslında onuda doğru düzgün oynuyamıyorum genelde vaktim olmuyor oyun oynamaya 😜
xd
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Neden en fazla 2 seçenek? Ogame , counter ve sro oynuyorsam ne olacak?
Senin gıcığın vardı dimi SePPeKu'ya 😁
sro-cs 4ever^^
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Senin gıcığın vardı dimi SePPeKu'ya 😁
Dur yahu 😄 Ne gıcığı 🎅
Genelde her forumda boyle bir konu var ve nedense silkroad online uzerine olan forumlarda silkroad Ko uzerine olan forumlarda Ko oynayanlar fazla oluyor 😄
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Genelde her forumda boyle bir konu var ve nedense silkroad online uzerine olan forumlarda silkroad Ko uzerine olan forumlarda Ko oynayanlar fazla oluyor :D
Neden acaba 😁
Sikroad Online 🤘
canımcım cogunlukla sro ve cs oynanır sro alta çekilir botta olur cs oynanır onun için yoksa sen üç tane oynuyorsun madem öyle sana yeni anket yaparım hem üç oyun oynuyon ikisini işaretle + bide bunu oynuyom diye yaz sorun cıkartma:D
-Sİlkroad
-Hiçbiri
-Hiçbiri
Polgara Maraz Ali benim onu anladım da sende Maraz Polgara mısın hacım 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
canımcım cogunlukla sro ve cs oynanır sro alta çekilir botta olur cs oynanır onun için yoksa sen üç tane oynuyorsun madem öyle sana yeni anket yaparım hem üç oyun oynuyon ikisini işaretle + bide bunu oynuyom diye yaz sorun cıkartma:D
"Bana canımcım deme bu bir 😊
İkincisi madem bir anket yapıyorsun , düşünerek yap , eleştirilere açık ol" der ve topicten uçarım 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Maraz ciddi anlamda mı? :?
Maraz ;
Hastalık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Bazen terim yaralanma, sakatlık, sendrom, semptom ve normal yapı ve fonksiyonun anormal çeşitlerini kapsayacak biçimde, geniş bir anlamda, kullanılır. Fakat farklı bağlamlarda bu kavramlar farklı kategorilere girerler ve hastalık kavramı bunların yerine kullanılamaz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Kehanet Online Nedir ? Ne değildir ? [OYUN REHBERİ] Mobil cihazlarda en çok oynadığınız oyun nedir? Titanium Online ( 110 Cap ) 15 KASIMDA ONLİNE ! NEFER OYUN ! Silkroad Online Mobile Simya Nedir?Arıtım Nedir?iİem Artısı nasıl basılır? Aktarım? İtem Yükseltme? Titanium Online ( 110 Cap ) 15 KASIMDA ONLİNE ! NEFER OYUN !