Icerige atla
Extraloob

Mobil cihazlarda en çok oynadığınız oyun nedir?

· 19 Yanıt · 3.2K görüntüleme
DrNoBrain
DrNoBrain OP ⭐ 8y
Evet arkadaşlar malum mobil oyun sektörü çok gelişti en baba PC oyunları bile telefon ve tabletlere uyarlanmaya başladı pubg,fortnite,cod vs. Malum hal böyle olunca mobil oyunlara olan önyargı bi nebze azaldı. En çok oynadığımız oyunlarımızı paylaşalım. Böylece oynayacak oyun bulamayanlarlar da öneri almış olur 😊 Ben o kadar oyun arasında Clash of clans oynuyorum gecemi gündüzümü bu oyuna adadım yıllardır böyle sigaradan fazla bağımlıyım oyuna 😄
Ama çok fena şarj bitiriyor.
19 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arada bir tank hero oynuyorum , atari de ki tank oyunun mobil versiyonu.
Bundan öncede deli gibi Tekken oynuyordum oda iyiydi.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Heartstone , Simcity Buildt bunları oynadım sildim..
Sırada Leo's Fortune var
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Heroes of camelot oynardım.
RanstaMonsta
Geçen yıl Chameleon'a sarmıştım.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Tekken oynadım uzunca bir süre telefon çok ısınıyor diye silmek zorunda kaldım, tarzım olmayan HomeScapes oynadım kısır döngü oyun zaten 250lvl de bıraktım.
Ben telefonların oyunlardan büyük zarar gördüğünü düşünüyorum, şuan için de telefondan oyun oynamıyorum.
Melon
Melon ⭐ 15y
Pubg sarmıştı bir ara sonra bıraktım, bu aralar town of salem oynuyorum.
Super
Super ⭐ 13y
Dream league
DrNoBrain
DrNoBrain OP ⭐ 8y
Vay be baya bi mobil oyun oynayan varmış 8)ama coc oynayan çıkmadı şaşırdım 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
One more line
jamesbond07
Vay be baya bi mobil oyun oynayan varmış 8)ama coc oynayan çıkmadı şaşırdım :D

Coc oynardık ben ve amcaoğlu ben 90 - 95 Level civarlarında bıraktım zaman alması sebebiyle amcaoğlu ise devam etmişti 135 - 160 Level ve arası olmuştu tam hatırlamıyorum iyi savunma düzenlerimiz ve mahalle tanıtdık klanımız vardı. Kendim olarak balon kullanır ve saldırıları severdim. Sonrasında BlueStack geçtik ve otomatik botlar keşfettik onları kullanmıştık. Şuanda ikimizde oynamamaktayız.
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Bu ara oynadıgım oyunlar

-Woodblox Puzzle
-Look, Your Loot!
-Vertigo Racing
-Big Hunter
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
- Clash of Clans (Askerde zaman geçireyim diye başlamıştım hayvanımsı kastım sonra bıraktım ama oyunu silemedim. Her an dönebilirim 😊 )
- Clash Royale (Bu oyunda da bağımlısıyım diyemem ama çok yükseklere geldiğim için emektir diye oynamaya devam)
- Brawl Stars (Şuanda efso oynadığım vakit verdiğim müthiş bir oyun)
- Top Eleven (Yıllardır oynarım yaklaşık 5 seneyi geçmiştir heralde emektir ziyan edemiyorum)
- Pubg (Bunu söylemeye gerek yok zaten, oynamadım diyeni döverler)
- Mobile Legends (Pubg öncesinde hayvan gibi oynuyoduk sonra pubg pabucunu dama attırdı da arada girer güncellemelerini atarım, silmeye kıyamıyorum)
EXL | SRO | İŞKOLİK
DrNoBrain
DrNoBrain OP ⭐ 8y
- Clash of Clans (Askerde zaman geçireyim diye başlamıştım hayvanımsı kastım sonra bıraktım ama oyunu silemedim. Her an dönebilirim 😊 )
- Clash Royale (Bu oyunda da bağımlısıyım diyemem ama çok yükseklere geldiğim için emektir diye oynamaya devam)
- Brawl Stars (Şuanda efso oynadığım vakit verdiğim müthiş bir oyun)
- Top Eleven (Yıllardır oynarım yaklaşık 5 seneyi geçmiştir heralde emektir ziyan edemiyorum)
- Pubg (Bunu söylemeye gerek yok zaten, oynamadım diyeni döverler)
- Mobile Legends (Pubg öncesinde hayvan gibi oynuyoduk sonra pubg pabucunu dama attırdı da arada girer güncellemelerini atarım, silmeye kıyamıyorum)

Sende baya supercellcisin bende hepsini oynadım yazdıklarının 😄
DrNoBrain
DrNoBrain OP ⭐ 8y
Heartstone , Simcity Buildt bunları oynadım sildim..
Sırada Leo's Fortune var

Leo's Fortune cidden mükemmel bir oyun bu arada ya görsel kalite olsun akıcılık olsun oynanış olsun sesler olsun efsane ya oynamayan varsa oynasın kesinlinlikle.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Vainglory,pubg,trivia,world of empires 1-2
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Chess
Barzo
Barzo ⭐ 19y
ben biraz şey düşüncesindeyim telefon alo demek için pc oyun için
DrNoBrain
DrNoBrain OP ⭐ 8y
ben biraz şey düşüncesindeyim telefon alo demek için pc oyun için

2000lerde herkes öyle düşünüyordu şimdide çoğunluk öyle ama artık devir değişti adamlar ortalama seviyede bir bilgisayarda bulunan Ramin nerdeyse 2 katını koymaya başladılar, ama ne kadar gerekli olduğu konusu tartışılır 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: