Hemen hemen herkes okul sıralarına bişey yazmıştır...
Ben genelde Aşkım tarzı şeyler yazardım..
Peki ya siz???...
Okul sıralarına en çok ne yazardınız?_
· 164 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
164 Yanıt
Ahmet hoca gaydir, asdf, bu sıraya oturan maldır (Cem hariç), bu yazıyı okuyabiliyosanız kör değilsiniz, cem kalp bilmemkim.
Ahmet hoca gaydir, asdf, bu sıraya oturan maldır (Cem hariç), bu yazıyı okuyabiliyosanız kör değilsiniz, cem kalp bilmemkim.
Sonuncuya bayıldım ben genelde extraloob yazarım,Sölemesi ayıp bide şunu yazardım,Bunu Yazan Tosun Okuyana k.y.sn.. Mr. Green Mr. Green
Şimdi okula gitsem ben de yazarım Extraloob, hatta duvarlara EXL graffittisi yapıp resim çekip siteye koyardım. Mr. Green Hatta abartıyorum basketbol sahasında skorboard ayarlarıyla oynayıp www.extraloob.com yazısı bile çıkarırdım. Hatta helikopter ile bir zeplinin üstüne boyayla, hatta F16 çalıp gökyüzünde, ben bu siteyi seviyorum yaa. Mr. Green Aya çıkıp parmağımla da yazmak isterdim elimden gelse.
Şimdi okula gitsem ben de yazarım Extraloob, hatta duvarlara EXL graffittisi yapıp resim çekip siteye koyardım. Mr. Green Hatta abartıyorum basketbol sahasında skorboard ayarlarıyla oynayıp http://www.extraloob.com yazısı bile çıkarırdım. Hatta helikopter ile bir zeplinin üstüne boyayla, hatta F16 çalıp gökyüzünde, ben bu siteyi seviyorum yaa. Mr. Green Aya çıkıp parmağımla da yazmak isterdim elimden gelse.
Sıkıcı işler bunlar Ben Evin camlarına Taşı bağlayıp üstünede extralobo yazısını bantlayıp taşlarım hem korku hem gerilim hem eğlence hemde reklam. Mr. Green Mr. Green
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
o An ki ruh halım neyse Karalardım Twisted Evil
ben CyBeR_SouL killed Tiger Girl From Tiger Mountain yazmıstım bi kere hoca bana tg kim olm demişti.Bende uniqe dedim gözlerimi actığımda müdürün odasındaydım Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Zuahhaha tabiki yazılı kopyalarını karalıcam Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
ben BURSASPOR yazardım her sırada kocaman BURSASPOR yazısı wardı yani Cool Cool
oo onlar bıse mı ben sıranın ustune
bu sıranın altına yagmur yagınca bak yazardım
altına da sımdı degıl salak yagmur yagınca yazardım Twisted Evil Twisted Evil
bu sıranın altına yagmur yagınca bak yazardım
altına da sımdı degıl salak yagmur yagınca yazardım Twisted Evil Twisted Evil
sıranın altına sırf bant yapıstırdım kağıtlara kopyayı yazardım onlara yapıştırırdım lazım olunca kullanırdım üstüne Ahmet oturamaz yazdım[en gıcık olduğum hoca(arkaşdaşım da ayrıca hoca sorduğu zaman arkadasım arkadaş sordugu zaman hoca )]
LiSeLiM Mr. Green
Special thx to Flexiadmımı yazarım
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Sonuncuya bayıldım ben genelde extraloob yazarım,Sölemesi ayıp bide şunu yazardım,Bunu Yazan Tosun Okuyana k.y.sn.. Mr. Green Mr. Green
oğlum tosun çok toysun okuyan sana **sun Mr. Green Mr. Green
bende bu cevabı veririmdim hep
Ps:Benim sırayadamı sn yazdın
Çirkin Kadın Yoktur,Az VodKa Vardır.
NuKeR GöReN MaSuM StR^^ yazardım Cool
Bir şey yazmam, salak salak karalarım. Razz
karalamak ve adımdan gereği Lee yazmak mucX
adım Ali ama uzun olduğu için bizimkiler Li derler Twisted Evil Razz Mr. Green
adım Ali ama uzun olduğu için bizimkiler Li derler Twisted Evil Razz Mr. Green
hatta duvarlara EXL graffittisi yapıp resim çekip siteye koyardım. Mr. Green
Aklıma Hiç Gelmemişti Biraz Düşüneyim Bi Graf Patlatırım En Alevlisinden Siyah-Kırmızı Bişiler extraokk
Ben Genelde " SuskuN " yazardım hatta güzelce kazır bide plot kalem le doldururdum.
şimdi okula alsalar ne güzel olur o günler nerde be Crying or Very sad
şimdi okula alsalar ne güzel olur o günler nerde be Crying or Very sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap