Icerige atla
Extraloob

New Star Soccer 3

· 85 Yanıt · 16K görüntüleme
K
Kuruman OP ⭐ 19y
Oyunda tek bir futbolcuyu yönetiyorsunuz. İlk başta istediğiniz takımın seçmelerine katılıp kendizi beğendirmeniz gerekiyor. Oyun görünüşte çok basit gibi görünebilir ama birçok detay mevcut oyunda. idmanların dışında arkadaşınız ve aileniz ilede ilgilenmelisiniz. Oyunda FM kadar lig seçebiliyoruz. Süper lig ve lig a da var tabi. Oyuna 17 yaşında genç bir futbolcu olarak başlıyoruz. Size tavsiyem 2.ligden bir takımla başlamanız. Hafta içi özel idmanlarla kendinizi geliştirmelisiniz tabi energy'i ekonomik kullanarak. Energy niz yeterli olmazsa maçta şut gücünüz ve hızınız azalır, hocanızda sizi kadroya almayabilir. İçinde Türk Takımlarıda Bulunmakdadır
Burdan

1158.jpg

Dosyalar (1)
85 Yanıt
Q
Quensis ⭐ 19y
oo sağol valla formattan önce ne oynardım bunu evlenip çoluk çocuğa karışmıştım Mr. Green
K
Kuruman OP ⭐ 19y

oo sağol valla formattan önce ne oynardım bunu evlenip çoluk çocuğa karışmıştım Mr. Green

evet magza felanda var bu oyunda bende baya oynadım
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Güzel paylaşım hacım saolasın ama Ben bu tür oyunları sevmem Very Happy Very Happy yani görsellerde bir harikaymış Twisted Evil
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Güzel paylaşım hacım saolasın ama Ben bu tür oyunları sevmem Very Happy Very Happy yani görsellerde bir harikaymış Twisted Evil

sen 3D oyunları seviyorsun belli ama bunlarda eglenceli oluyor ya transfer felan oluyorsun extrabeer
S
SonSAHNE ⭐ 19y

sen 3D oyunları seviyorsun belli ama bunlarda eglenceli oluyor ya transfer felan oluyorsun extrabeer

online oyunların hastasıyımdır. Prince of persia bilirsen tüm serilerini oynayıp bitirmişimdir ve o tür oyunlara bayılırım ve tabi Counter Strike 1.6 ForEver Twisted Evil
A
addIcFb ⭐ 19y
counter başka Very Happy Mr. Green
_
saol güzel bir oyun extraokk
U
Uykucu ⭐ 19y
İndiriyorum Bakalım İnşallah Güzel Oyundur
H
hmzsnmz ⭐ 19y

İndiriyorum Bakalım İnşallah Güzel Oyundur

aynen bende indiriyorum hadi bakalım hayırlısı ^^
[ek #12654]
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Konu arşivine kelnmiştir.Teşekkürler.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
yav süper bişey bu yaa ^^.
ilk sezonda KayseriSpor la 22 maçta 15 gol 8 asist kaydettim değerim 1.5m$ oldu maaşımın 20 katı teklif veren BJK ye bile gitmedim hedefim avrupa ^^...
hadi hayırlısı Mr. Green extraokk
Ayrıca Lig ve Kupada Şampiyonluk yaşadım ^^
[ek #12654]
K
Kuruman OP ⭐ 19y

yav süper bişey bu yaa ^^.
ilk sezonda KayseriSpor la 22 maçta 15 gol 8 asist kaydettim değerim 1.5m$ oldu maaşımın 20 katı teklif veren BJK ye bile gitmedim hedefim avrupa ^^...
hadi hayırlısı Mr. Green extraokk
Ayrıca Lig ve Kupada Şampiyonluk yaşadım ^^

Bende Oynadım ama o kadar gidemedim adamımı kendim yapıyom baya eglenceli
H
hmzsnmz ⭐ 19y
yaw bu nasıl TD ^^... ilk sezon çosmustum bu sezon kadroya almıyor beni TD yaa 😊
[ek #12654]
Q
Quensis ⭐ 19y

yaw bu nasıl TD ^^... ilk sezon çosmustum bu sezon kadroya almıyor beni TD yaa 😊

confidence düşükse almaz Mr. Green ben herzaman 2-3 Yıl hiç maç yapmam özelliklerimi tamamlarım daha sonra fırtına gibi eserim extrabeer
H
hmzsnmz ⭐ 19y

confidence düşükse almaz Mr. Green ben herzaman 2-3 Yıl hiç maç yapmam özelliklerimi tamamlarım daha sonra fırtına gibi eserim extrabeer

ben oynarken artırıyorum özellikleri ^^ neyseki artık 11 deyim 7 macta 5 gol 4 asist ^^ (gol ün biri AC Milan 'a 😊
[ek #12654]
H
hmzsnmz ⭐ 19y
ya benim hersey tamamda Kız arkadasım yok 😊 3.6m$ param var ama kız arkadasım yok ... olması icin ayrıca bisey yapmamız gerekiyormu ? Mr. Green
[ek #12654]
_
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele :?!!!
_

oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele :?!!!

kimse bilmiyor mu ya bi yardım edin lütfen :?!!!
H
hmzsnmz ⭐ 19y

oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele

kimse bilmiyor mu ya bi yardım edin lütfen :?!!!

netten oyunun REG ini arattır...
''New Star Soccer 3 Serial'' şeklinde yaz google'a çıkar ben öyle bulmustum...
Saolsun TiTaN_ söylemişti Mr. Green
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: