Burdan

oo sağol valla formattan önce ne oynardım bunu evlenip çoluk çocuğa karışmıştım Mr. Green
Güzel paylaşım hacım saolasın ama Ben bu tür oyunları sevmem Very Happy Very Happy yani görsellerde bir harikaymış Twisted Evil
Güzel paylaşım hacım saolasın ama Ben bu tür oyunları sevmem Very Happy Very Happy yani görsellerde bir harikaymış Twisted Evil
sen 3D oyunları seviyorsun belli ama bunlarda eglenceli oluyor ya transfer felan oluyorsun extrabeer
İndiriyorum Bakalım İnşallah Güzel Oyundur
yav süper bişey bu yaa ^^.
ilk sezonda KayseriSpor la 22 maçta 15 gol 8 asist kaydettim değerim 1.5m$ oldu maaşımın 20 katı teklif veren BJK ye bile gitmedim hedefim avrupa ^^...
hadi hayırlısı Mr. Green extraokk
Ayrıca Lig ve Kupada Şampiyonluk yaşadım ^^
yaw bu nasıl TD ^^... ilk sezon çosmustum bu sezon kadroya almıyor beni TD yaa 😊
yaw bu nasıl TD ^^... ilk sezon çosmustum bu sezon kadroya almıyor beni TD yaa 😊
confidence düşükse almaz Mr. Green ben herzaman 2-3 Yıl hiç maç yapmam özelliklerimi tamamlarım daha sonra fırtına gibi eserim extrabeer
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele :?!!!
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele
oyunu oynuyorum süper bir oyun fakat 10. maçtan sonra play´e tıkladığımda please enter your registration code yazıyor ve code istiyor galiba paralı üyelik istiyor bi yardım edin lütfen acele :?!!!
kimse bilmiyor mu ya bi yardım edin lütfen :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap