Icerige atla
Extraloob

New Star Soccer 3 TR yama + KOD

· 31 Yanıt · 13K görüntüleme
K
Kuruman OP ⭐ 19y

New Star Soccer 3 : http://rapidshare.com/files/12436929/NSS_3.16__UPLOADER_SNBARCA.rar.html

Password: w w w . o y u n - a r s i v i . c o m (Boşluksuz)

TR Yama : Burdan

10 Maçda Bırakmanıza Gerek Yok Artık
İsim : İsim : Arthur Soyisim : Maranesi Nick : İstediginizi Yazın

Buda Kod : 000017-01QH23-AF799R-6H24P3-73GA04-771AXG-9M80WQ-QM9XV0-BDX9V9-ACF2QC

NOT
: KOD ' un Olması İçin Yukarıdaki new star soccer 3 linkini indirmeniz lazım

Saygılar Kuruman
31 Yanıt
J
juanito05 ⭐ 19y
eyw ama ben daha önce bu kodu denemiştim başta kabul eiyo ama oyundan çıkıp girdiğinde kod geçersiz dio ve save dosyanı siliyor.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

eyw ama ben daha önce bu kodu denemiştim başta kabul eiyo ama oyundan çıkıp girdiğinde kod geçersiz dio ve save dosyanı siliyor.

Kabul eder Oyunun 1000 çeşit sürümü var bu koda uyan sürümde bu
J
juanito05 ⭐ 19y
Bu arada dosyanın şifresini yazmayı unutmuşsun.
J
juanito05 ⭐ 19y
İNş. kabul eder çok zevkli bi oyun. Ama bu register olayı fena . bn bi kaç sürüm denedim en son 9.016 versiyonunu denemiştim.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Bu arada dosyanın şifresini yazmayı unutmuşsun.

Yazdım İİ Bak yukarı Kardeş Bugun Sendemi Bişi Var bendemi Mr. Green
J
juanito05 ⭐ 19y
ONu sölemiyorum ben zip şifresini soruyorum.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

İNş. kabul eder çok zevkli bi oyun. Ama bu register olayı fena . bn bi kaç sürüm denedim en son 9.016 versiyonunu denemiştim.

Ben dün oynadım Kabul Etti Etmez Olaydı Very Happy Fenerbahçe clubune 7 rakamlı borç yaptım
Game Over oldum Very Happy
J
juanito05 ⭐ 19y
eyw gördüm kusura bakma dikkat etmedim. Eline sağlık konu için.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

ONu sölemiyorum ben zip şifresini soruyorum.

Buda Dosya Pass : Burdan
J
juanito05 ⭐ 19y
Hihihi ben başlarda bi 10-15 maç maça çıkmıyorum sadece anrenman yapıyorum. Skilleri geliştiriyoırum. ondan sora maça çıktığımda yıldız oluyor. hele bide gol atarsa ohhhho süper oluyor.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

eyw gördüm kusura bakma dikkat etmedim. Eline sağlık konu için.

Ok Ok Np Tmm Sorun Olursa PM at Başka Yazı Yazma Sonra Post kasıyorlar derler Mr. Green
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Hihihi ben başlarda bi 10-15 maç maça çıkmıyorum sadece anrenman yapıyorum. Skilleri geliştiriyoırum. ondan sora maça çıktığımda yıldız oluyor. hele bide gol atarsa ohhhho süper oluyor.

Bende Öyle Yapmak İstiyom Ama Beni Zorla Çıkartıyorlar bende kırmızı Kart Yiyom Anca ÖyLe çıkıyom Very Happy Peki sen nasıl Çıkıyorsun
Q
Quensis ⭐ 19y
Tşk. mucX Bu oyunun ustasıyım Mr. Green Kuruman bilir beni

Sürekli antreman yap böylece gücün kalmaz ve sen almazlar yada Rest for 1 match de Mr. Green
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Tşk. mucX Bu oyunun ustasıyım Mr. Green Kuruman bilir beni

Sürekli antreman yap böylece gücün kalmaz ve sen almazlar yada Rest for 1 match de Mr. Green

Ok saol berkay mucX
Q
Quensis ⭐ 19y
Np

al bak bi ss benim adamdan 36.500.000 $ değerim var 12M$ da param Mr. Green 3 maçta 8 gol Mr. Green
Bu sezon Ligde 60-70 GOL hedeifim var Mr. Green

- Resim Silinmiş.
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Np

al bak bi ss benim adamdan 36.500.000 $ değerim var 12M$ da param Mr. Green 3 maçta 8 gol Mr. Green
Bu sezon Ligde 60-70 GOL hedeifim var Mr. Green

- Resim Silinmiş.

Hacım Sen Nasıl TransFer oldun Ben bilmiyom bak TransFer olmayı
Q
Quensis ⭐ 19y
request transfer diyecen contracts bölümüne girip böylece teklifler yağacak extraokk
J
juanito05 ⭐ 19y
valla süper yapmışsın.
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Ellerine sağlık, teşekkürler Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: