Icerige atla
Extraloob

New Fortress War Hunter_TR

· 11 Yanıt · 6.9K görüntüleme
A
AngelSlayer OP ⭐ 19y
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel fotolar çok teşekkürler hiç rakip yokmuydu kapışma olmadı mı ?
P
Passsaport ⭐ 19y
fırat kardeşm tbrk ederm hepinizi guildi ilk kurduğumuz gün aklıma gelioda nerden nereye... aranızda olmak isterdm ama artık tövbeliym silkroada en azndan şu lise bitmeden oynamıcam artk 😄 umarm uzun bi süre boyunca kale sizde kalr soranlara slm sole 😄
O
tbrkler.Kalenin türklerin elinde olması çok güzel bişey
A
AngelSlayer OP ⭐ 19y

bizde wizard baya coktu kapısma imkanı vermediler 😄 birde kaleyi alır almaz server check oldu =) ondan pek heycanı kalamadı

kalede bizden once 57_alay daydı onlarla birlikte almıstık sonra bazı sorunlar cıktı bizde bizim olanı geri aldık her ne kadar geri alcaklarını idda etselerde 😊
E

bizde wizard baya coktu kapısma imkanı vermediler 😄 birde kaleyi alır almaz server check oldu =) ondan pek heycanı kalamadı

kalede bizden once 57_alay daydı onlarla birlikte almıstık sonra bazı sorunlar cıktı bizde bizim olanı geri aldık her ne kadar geri alcaklarını idda etselerde :)

merak etme alırlar 😎
K
Kai ⭐ 18y
tebrikler
M
mesut_xD ⭐ 18y
Unıon N00BSquad bizim guild o kadar yardımın ardından unıondan cıkmanız pek hoş karşılanmadı .. Sizden alırlar nasıl olsa 😁 😉 genede Gzz @ Extraloob rakip vardı ama server check olup tekrar açılınca kapılar açık kaldı tabi onlarda kesince bir nevi bal desek ? 😄 ☕
.NET
.NET ⭐ 19y
Server saturn sanırım. IzzyWizzy'den tanıdım. Onunla aynı ptde j.box kasmıştık 😜
[F New]Solo Gitarist
P
Bravo arkadaşlar duyduğumda çok ama çok sevindim. Barbarossa'ya o guildi ellerimle teslim ettim arayıp söyledi kaleyi aldığınız. Çok güzelsiniz bir tanesiniz talihsizlikler olmasaydı bende yanınızda olacaktım ama olacağı varmış ne yapalım. Tutun o kaleyi hadi 👍
A
AngelSlayer OP ⭐ 19y
Unıon N00BSquad bizim guild o kadar yardımın ardından unıondan cıkmanız pek hoş karşılanmadı .. Sizden alırlar nasıl olsa 😁 😉 genede Gzz @ Extraloob rakip vardı ama server check olup tekrar açılınca kapılar açık kaldı tabi onlarda kesince bir nevi bal desek ? 😄 ☕

oncelikle union konusuna bi acıklık getirelim o unionda bize yardımı dokunduysa bi tek warlords guildinin bi yardımı dokunmustur diğerlerinin pek bi yardımı olmadı. Eğer saturns erveri acıldığından beri saturnde olanlar varsa bilali tanıyorlar ve ona guvenilmiyceğinide biliyolardır. Kale savaşına saatler kale bizi union dan atma ihtimali vardı. bizde o atmadan kendimiz cıktık. Hem bize karası tüm server sizce savaş zevkli olmıycakmı =) boylece kendi gucumuzu bir kez daha gostermiş olucaz^^

benim tavsiyem arkadaşlar union konusuna fazla takmayın kaleyi Hunter_TR o kadar kişinin alamazsınız demesine ragmen almıstır bu bir basarıdır oncelikle herkezin bunu kabul etmesi daha sonrada diğer savaş hakkında yorum yapması gerekir.

unutmadan onumuzdeki cumartesi gunu Hunter_TR'nin dogum gunu partysi vardır gelmek isteyen arkadaşları kaleye bekliyoruz =) herkese iyi eglenceler^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: