Icerige atla
Extraloob

New Star Soccer 3 TR yama + KOD

· 31 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
H
hmzsnmz ⭐ 19y
ben biraz ara verdim ^^. hergun 3-4 saat oynuyordum Razz 20.5 yasındayım 30m$ degerim var 8m$ param var 4 tane atım var (4 ata 8m$ falan verdim Mr. Green ) tek eksigim kız arkadasım yok Twisted Evil o nasıl olacak anlamıyorum bi türlü...
ayrıca bu hangi versiyon ? bende 3.016 var bu en yenisimi? ve ayrıca eline saglık extraokk
[ek #12654]
Q
Quensis ⭐ 19y

ben biraz ara verdim ^^. hergun 3-4 saat oynuyordum Razz 20.5 yasındayım 30m$ degerim var 8m$ param var 4 tane atım var (4 ata 8m$ falan verdim Mr. Green ) tek eksigim kız arkadasım yok Twisted Evil o nasıl olacak anlamıyorum bi türlü...
ayrıca bu hangi versiyon ? bende 3.016 var bu en yenisimi? ve ayrıca eline saglık extraokk

sen geç kalmışsın ben 19 da evlendim Mr. Green
Q
Quensis ⭐ 19y
az önce de bir maçta 8 GoLattım Mr. Green Mr. Green
H
hmzsnmz ⭐ 19y

helalllll ya hacım ben flört bilem edemedim sen evlendim diyon Twisted Evil nasıl tavladın hatunu Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
[ek #12654]
Q
Quensis ⭐ 19y

helalllll ya hacım ben flört bilem edemedim sen evlendim diyon Twisted Evil nasıl tavladın hatunu Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green

ask out diye birşey geldi kız kabul etti sonra 1 ay fln % düştükçe kızı idare ettim pahalı hediylerle sonra evlendim bakalım çocuk ne zaman gelecek Twisted Evil
H
hmzsnmz ⭐ 19y

ask out diye birşey geldi kız kabul etti sonra 1 ay fln % düştükçe kızı idare ettim pahalı hediylerle sonra evlendim bakalım çocuk ne zaman gelecek Twisted Evil

hacım bende hep ''ask out her'' ü secip devam ediyorum ama kız beni uygun bulmuyor heralde ondan hala bos bos geziyorum Twisted Evil
[ek #12654]
K
Kuruman OP ⭐ 19y

Bende Bi Kızla Çıkıyordum Onun yüzüne Game Over Oldum Very Happy Fenerbahçe clubune borç borç sonunda attılar Very Happy
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
[ek #12654]
K
Kuruman OP ⭐ 19y
Tozlanmış Bi Arşiv 🤔
Q
Quensis ⭐ 19y
Tozlanmış Bi Arşiv 🤔

Güzel Oldu Upladığın Hemen Baştan İndiriyorum Ama Serial Payaşımı Yasak O Nedenle İsteyenler Bana Pm İle Ulaşsın..
K
kelici44 ⭐ 11y
hiçbiyerde bulamıyorum bu oyunu linkide açamadım..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: