Icerige atla
Extraloob

New Star Soccer 3

· 85 Replies · 16K views · Page 3 / 5
Replies
H
hmzsnmz ⭐ 19y
walla yaa benimde yok bi sevgilim nası olacak yav napmamız gerekiyo acep sahada topun birini tribune mi atacaz kız tutup benle gelecek Mr. Green
[ek #12654]
Q
Quensis ⭐ 19y

walla yaa benimde yok bi sevgilim nası olacak yav napmamız gerekiyo acep sahada topun birini tribune mi atacaz kız tutup benle gelecek Mr. Green

Mr. Green

arada ask out gibi birşey geliyo ev araba mücevherin bol olursa kız senler çıkar ondan sonrası gelir zaten Twisted Evil
D
diablo000 ⭐ 19y
ya oyununu full ypaamıyorum deli olcam serialını buluyorum ona gore adam da acıyorum kodu kabul etmıyo nasıl full yuptınız bı yardım
Q
Quensis ⭐ 19y

ya oyununu full ypaamıyorum deli olcam serialını buluyorum ona gore adam da acıyorum kodu kabul etmıyo nasıl full yuptınız bı yardım

Player Name: Koray Erdal

oyuncuyu bu adla aç ondan sonra oyuna başlayınca Register e bas numara olarakta

000014-KU8NK5-H7V9HA-MPX2J6-QRJWP5-R5YD8Z-YGBGC3-91QB59-W2BZUF-3CQEHW

bunu yaZ extraokk
D
diablo000 ⭐ 19y

bunu yaZ extraokk

hemen deniyom saol extrabeer
D
diablo000 ⭐ 19y

bunu yaZ extraokk

hemen deniyom saol extrabeer

off ya delı olcam bunuda kabul etmedi
H
hmzsnmz ⭐ 19y
bende koray erdal kullanıyorum ve dogru ^^
[ek #12654]
D
diablo000 ⭐ 19y
baştan kurdum oldu sonunda cs out new soccer in Mr. Green
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green
[ek #12654]
Q
Quensis ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green

hayırlı olsun

@hmzsnmz

d.modluğun hayırlı olsun mucX
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

Mr. Green Mr. Green

hayırlı olsun

@hmzsnmz

d.modluğun hayırlı olsun mucX

+1907 extrabeer
H
hmzsnmz ⭐ 19y
tesekkür ederim arkadaslar mucX
[ek #12654]
J
juanito05 ⭐ 19y
Her versiyonun kullanıcı adı ve şifresi farklı google dan aratın orda versioyonları var. bu koray erdem yanılmıyorsam 3,013 versiyonunda işe yarıyor.
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Her versiyonun kullanıcı adı ve şifresi farklı google dan aratın orda versioyonları var. bu koray erdem yanılmıyorsam 3,013 versiyonunda işe yarıyor.

evet versiyona göre değisik serialler var.
koray erdal v3,016 da kullanıyorum ben
[ek #12654]
D
diablo000 ⭐ 19y
ya bişi sorcam shootu fulledim ancak hala ıstedıgım yere topu gonderemıyom bunun bı taktıgı falan var mı bıde varımı yogumu kumarda kaybettım Twisted Evil
H
hmzsnmz ⭐ 19y

ya bişi sorcam shootu fulledim ancak hala ıstedıgım yere topu gonderemıyom bunun bı taktıgı falan var mı bıde varımı yogumu kumarda kaybettım Twisted Evil

yazık sana culsuz kaldın desene^^ ayrıca nası gonderemiyon? 😊
walla ben hep capraza inip cakıyom %80 gol oluyor olmasada dönen topu tamamlıyor diger forvet ve asist yazılıyor haneme ^^
[ek #12654]
D
diablo000 ⭐ 19y
ya mesela kalecıle karsı karısıyayım sag koseye vurcam ortadayım ben saga dogru basıyom sut cekıyom top ucuyo Very Happy
H
hmzsnmz ⭐ 19y

ya mesela kalecıle karsı karısıyayım sag koseye vurcam ortadayım ben saga dogru basıyom sut cekıyom top ucuyo Very Happy

hehe valla ben hic oyle fantazi yapmıyom ^^...
hep caprazdan uzak köseye cakıyom Mr. Green
[ek #12654]
D
diablo000 ⭐ 19y

hehe valla ben hic oyle fantazi yapmıyom ^^...
hep caprazdan uzak köseye cakıyom Mr. Green

Mr. Green
Q
Quensis ⭐ 19y

optionstan auto pass diye birşey var o açıksa sen şut çeksen bile senin yanında veya önünde olan adama doğru göndeiyor topu bi bak derim ben extraokk

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: