Icerige atla
Extraloob

mastery level hakkında

· 9 Replies · 1.2K views
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
hani mastery level 300 de kalacak değişmicek diyorsunuz ya eu lar için problem yokta chin ler için problem şu mesela 90 lwlim mastery lwlim 300/300 ben uzun süre oyunu bıraktım geri döndüğümde level sınırı artmış bu skilleri sıfırlatmak çok uzun ve pahalı olmaz mı yazık değil mi chinlere 😈
9 Replies
M
ManlY ⭐ 18y
Olabilir ama o kadar da pahalı değil bana göre sana lazımsa kapatıcaksın senin yararına sonuçta...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Silk ile sıfırlamak daha kârlı oluyor sp açısından. Görev ile sıfırlarsan biraz kayıp verirsin. Lakin bu 300 mastery lv. artmayacak gibi 100 lwlde de ^^
D
destiny ⭐ 18y
100Level'dada artmazsa artık oyun oynanmaz haale gelir.. en en az 350 yapmaları gerekir.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hiç bir zaman artmayacak, EU'da da 2 katı olacak mastery her zaman Lv'ın...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Zannımca eu ile chineleri kaynaştırmaya çalışıyorlar. Misal; Wep.+fire+light desek phy eksik kalacak. web+fire+cold desek hızlı koşma olmayacak. Sadece bu 2 yapılandırmada 2 eksik var. Bu eksikleride tam olarak eu yani cleric charlar karşılıyor...
N
sence joymaxın amacı ne hayır yapmak mı..
M
Macro ⭐ 19y
100 lvl olunca yeni skill serilerinin gelme ihtimali çok yüksek yani 150 lvl olunca açık olacak o 2 mastery hemen hemen herşeyinize yetecek ^^
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
herşey eulardan yana 😈

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: