Slm ,
Ne zamandır Ong Sp farm yapıyorum yolu yarıladım. Masteryi 10'da bıraktım fakat bazıları 0'da veya 4'de bırakıyormuş 0'da bırakmak daha avantajlı gibime geliyo en azından sürekli lvl düşürme derdi olmaz . sizce ne yapmalıyım 0'damı bırakmalıyım 4'demi yoksa 10'da kalmaya devammı ?
aranızda farm yapmış bilgili arkadaşlar varsa bi yardımcı olsun =).
Sp Farm ? Mastery hakkında.
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
mastery 10'da iken lv'i 19dan aşşağıya düşürmemen gerekir.ong farm yaparken ortalama 17lere düşürdüm ben...bence masteryi 5 civarında tutmak daha uygun 😉
5' düşüriyim ben ozaman ^^ , Yarın Premium Plus + Sp Ticketide çekicem saatlerini tam ayarlıyamadım ^^ Sabah 7:30 'da okula gidiyorum 13:00'da geliyorum premiumu ne zaman bassam acaba aklımda soru işareti kaldı . Lvl düşürme işide olduğundan .
L
LiveInTexas
⭐ 18y
0 da bırak arkadasım 10 yaparsan cabuk lw atlarsın D:
en iyisi mastery 10 12 yapıp dvm etmek ama 12 yaparsan lv in 21 olmalı en az ^^ 9 gap için =)
Şimdi charını mastery 5 lvl bıraktın charını lvl 10 düşürdün 10 lvl onglardan sana duzgun ne sp gelır nede exp gelir 5 mastery ile 11lvl olmaya 6 mastery ile 12 lvl olmaya çalışırsın oda zaman kaybı. En iyi sp ong larda 17-25 arası geliyor tabi pt görede değişir. Bu doğrultuda 10 mastery tutuman mantıklı charın lvl min 15-17 arası dusurusen lvl dusurmek ile cok ugraşırsın ama kasarke fazla sp geleceğincen istediğin rakama çabuk ulaşırsın. Uzun oldu biraz ama yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Ben 0 dan yanayım ^^
Şimdi charını mastery 5 lvl bıraktın charını lvl 10 düşürdün 10 lvl onglardan sana duzgun ne sp gelır nede exp gelir 5 mastery ile 11lvl olmaya 6 mastery ile 12 lvl olmaya çalışırsın oda zaman kaybı. En iyi sp ong larda 17-25 arası geliyor tabi pt görede değişir. Bu doğrultuda 10 mastery tutuman mantıklı charın lvl min 15-17 arası dusurusen lvl dusurmek ile cok ugraşırsın ama kasarke fazla sp geleceğincen istediğin rakama çabuk ulaşırsın. Uzun oldu biraz ama yardımcı olabildiysem ne mutlu.
charı 10'a düşürmiyecemki 14' düşürücem , Mastery 5 + 9 = 14 ^^
hiç açmamamk en iyisi bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap