yuh ya bu parçaya yaklaşık 15 ülke hiç oy vermedi full siyasi diyorum başka bişi demiyorum gerçi 2. 3. bekliyodum ama Almanya 1. olunca biz kazanmalıydık diyorum azerbeycanın parçası almyanın kinden güzeldi bence ukranya 1.olmalıydıda neyse
Manga Eurovision'da başarılı olur mu? [2. olduk]
· 160 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 8
Yanıtlar
L
LoveForLife
⭐ 18y
Almanya adına yarışacak bayanı gördüğüm an birinci olabilirler dedim.Şarkının hepsini dinledikten sonra kesin birinciler dedim.
Harika bir kadındı hem güzellik hem ses hem sempatik davranışları.Şarkıdan değil ama o kadın sayesinde aldılar.
Harika bir kadındı hem güzellik hem ses hem sempatik davranışları.Şarkıdan değil ama o kadın sayesinde aldılar.
Abi zoruyla izledim. Bu sene show tabiri de eklenmiş yarışma ismine güzel olmuş. Şarkılara baktım da hepsinde bir vokal merakı halk ezgileri ekleme zorunluluğu hissi dıptıs dıptıs müzikler...
Ferman'ın kötü ingilizce telaffuzuna rağmen 2. olmalarına şaşırdım her şey iyi hoş güzel.
Seneye güzel bir albüm yaparlar da eurovision'la beraber unutulanlardan olmazlar umarım 🍿
unutmadıysan onlar MTV müzik ödüllerinde Avrupa'nın en iyi sanatçısı ödülünede sahip oldular
unutulcaklarını hiç sanmıyorum ☕
manga'yı çok yakından takip ediyorum merak etme ❤️
A
AfrodizYak
⭐ 16y
Abi zoruyla izledim. Bu sene show tabiri de eklenmiş yarışma ismine güzel olmuş. Şarkılara baktım da hepsinde bir vokal merakı halk ezgileri ekleme zorunluluğu hissi dıptıs dıptıs müzikler...
Ferman'ın kötü ingilizce telaffuzuna rağmen 2. olmalarına şaşırdım her şey iyi hoş güzel.
Seneye güzel bir albüm yaparlar da eurovision'la beraber unutulanlardan olmazlar umarım 🍿
unutmadıysan onlar MTV müzik ödüllerinde Avrupa'nın en iyi sanatçısı ödülünede sahip oldular
unutulcaklarını hiç sanmıyorum ☕
manga'yı çok yakından takip ediyorum merak etme ❤️
bende + cok seviyorumda ❤️ 😆
H
HollyToBack
⭐ 18y
ilk 10'a zor kaldır diyenlere kapak oldu sanırsam..^^ evt belki ingilizce telafuz ii deildi ama genede şarkı ordaki 24 şarkıdan daha güzel ve etkileyiciydi.. bence hakettiğimizi aldık.. he 1. olamazmıydık olurduk ama bu olaylarda siyasetinde büyük bi etkisi olduğundan aldığımızı kabullenmekten başka yapabilcek bişey yok..
Ilk 3 ' e girer.
🤝
Special thx to Flexi
helal olsn xDD
Mangayada tebriklerrr
bu karı bırıncılıgı hak ettı yaw 😁 makara:

Lena ya hediyem olsun fena kız ama 😜
ben daa önce paylaştım 😠 xD
Lena ya hediyem olsun fena kız ama :P
Bu sevinci eurovision başında yapsalardı yarışmaya gerek kalmazdı 🙄 😈 🤘
Special thx to Flexiben daa önce paylaştım 😠 xD
gkfy'ye bak önce ben yazdım 😆
neyse sen mala bak afdsafdsa 😈
mal saglam bnde thıefım yatıracam bunu makara: makara:
Ohannes..
Eee Hadise bundan kat kat iyiydi geçen sene açıklık - saçıklıksa olay. Sadece ve sadece siyasi daral:
EXL | SRO | İŞKOLİK
L
LoveForLife
⭐ 18y
Eee Hadise bundan kat kat iyiydi geçen sene açıklık - saçıklıksa olay. Sadece ve sadece siyasi daral:
Bence bu sene kazananı siyaset belirlemedi.Lena sayesinde kazandılar.
Valla mangada bu şarkıyla 2. olfuya bisi demiyom limilimi ley in biraz uzeri bi sarki iste kesin g.. kalkar simdi manganin basari die 😊
NoMoreLove
⭐ 18y
Şarkı güzel demiştim zaten. Hemde tutulur cinsten. İkincilik benim için bir sürpriz değil.
İlk 3 e gireriz adam gibi parça yok zaten =)
lena'nın şarkısı çok güzeldi bence manganında güzeldi fakat almanya dostları sayesinde 12 puan aldı hep bizim dostlarımızda sağolsun sadece gürcistan sanırım 5 puan mı ne verdi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap