Icerige atla
Extraloob

Manga Eurovision'da başarılı olur mu? [2. olduk]

· 160 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 8 / 8
Yanıtlar
Y
yeonyang ⭐ 19y
Jüri olmasina ragmen tüm avrupaya yayilmis olan gurbetcilerimiz olmasa birakin 2.ligi, 20. bile olamazdik..
C
Co709 ⭐ 19y
Benim Düşüncelerim ;
1.O Kadar Slow Şarkı arasında Türkiyenin Rock ile 1.liği Kazanması Gerekirdi .
2.Şahne Şowumuz Mütişti Kesinlikle Ona Bi Eleştirim Yok ...
3.Türkiye Bu Yarışmayı kazanmasına İmkan Yoktu Çünkü Bu Yarımada Ülkeler Birbirlerinin Komşularına oy veriyor , Siyasi sorunlardan birbirine oy verilmiyor , din ayrımlrıyla oy verilmiyor ... Bu sorun çözülmeli ... Biz bile Komşularımıza Oy verip Komşularımızdan Oy Alıyoruzz ...
L
LionShout ⭐ 17y
Benim Düşüncelerim ;
3.Türkiye Bu Yarışmayı kazanmasına İmkan Yoktu Çünkü Bu Yarımada Ülkeler Birbirlerinin Komşularına oy veriyor , Siyasi sorunlardan birbirine oy verilmiyor , din ayrımlrıyla oy verilmiyor ... Bu sorun çözülmeli ... Biz bile Komşularımıza Oy verip Komşularımızdan Oy Alıyoruzz ...

Aynen öyle
E
EmmaW ⭐ 19y
Benim Düşüncelerim ;

biz komşularımızdan alıyormuyuz??? bu sene yunanistan ve ermenistandan 0 çektik
B
beyyz ⭐ 17y
Benim Düşüncelerim ;

biz komşularımızdan alıyormuyuz??? bu sene yunanistan ve ermenistandan 0 çektik

onlardan 0 cekmemız normaldır en buyuk dusmanlarımız onlardır 😈
C
Crisis ⭐ 19y
Yıllardır 12 puan Azerbaycan a gider,Onların 12 puanıda bize gelir.Bu sene korktum ama onlardan gelmeyecek diye,cünkü adamları kendimize bayaa küstürdük..
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ferman kızı mucukLayaydı 1.ydik 😄
B
bjk190309 ⭐ 16y
Alman kız süpperdi 😄 Ama hakkımız yendi yunanistan gürcistan bulgaristan hiç vermedi şerolar azerbaycana oy attım bende zaten makara:

duzgun konus,bulgaristandan Turkiye'ye 10 oy geldi juri oylarin %50 sini belirmese 12 de gelirdi.

Onu geç yunanistan,ermenistan,gürcistan kktc belçika özelliklede belçikadan 10-12 bekliyordum ben
The47
The47 ⭐ 18y
bence romanya hak ediyodu 1.liği neyse bazı kişilerde sagopa falan çıksın demiş çıksında rezil etsin bizi dünyaya o saçma rap şarkılarını söyleyerek...

düşüncemi söyledim yanlzca. bu düşünce etrafında azımsanamayacak kadarda insan var forumları kontrol edin. ayrıca müzik türünün, sanatçının saçmalıgı dogrulugu kimseyi ilgilendirmez. ben çıkıp rockdan,popdan yada herhangi bi türden nefret ediyorum rezil igrenc sacmalık ötesi dedim mi 😊

iyi forumlar.
C
Crisis ⭐ 19y
Tüm ülkeler siyasi duruma göre puanlama yaptı.Yunanistanın daha stratejik bir puan vermesi gerekirdi diye düsünüyorum ben 🤝 (Gidip kıbrıs rum kesimine verdiler 12 puanı..)
@bjk190309
KKTC dedigin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,bu baglamda eurovisiona 2. ülke olarak giremezler, Cyprus adıyla eurovisiona giren ülke "Kıbrıs Rum Kesimi" dir 😉
S
Alman kız süpperdi 😄 Ama hakkımız yendi yunanistan gürcistan bulgaristan hiç vermedi şerolar azerbaycana oy attım bende zaten makara:

duzgun konus,bulgaristandan Turkiye'ye 10 oy geldi juri oylarin %50 sini belirmese 12 de gelirdi.

Onu geç yunanistan,ermenistan,gürcistan kktc belçika özelliklede belçikadan 10-12 bekliyordum ben

akil fikir var yunanistan ve ermenistan oy gelirmi ?KKTC oylara dahil degil,bu yil gurbetcilere kriz saglam vurmus gurbetcilerin yogun oldugu ulkelerden bile 7 8 geldi
B
Buzzz ⭐ 18y
abaza ^^
L
Lena da az değil daha çağırıp öp öp diyor 😄
B
Buzzz ⭐ 18y
Lena da az değil daha çağırıp öp öp diyor :D

öp demiyor.bişeyler yapıyor ama bizim abaza rybak gelip kızın dudağına yapışıyor ^^
L
LionShout ⭐ 17y
Rybak da abaza çıktı iyimi bide taktik bulmuş dudaktan öpüyo 😊 ama güzel bulmuş 😊
U
Urasil ⭐ 18y
Lena güzel sevinmiş 😁 🤤 🙏 😘 🍺 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: