C crazy123 ⭐ 18y 16 yil once #61 Tamamdır Fransa birinci 😁aynn kardeşim şarkı fenâ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Canova ⭐ 17y 16 yil once #62 Ispanya neden tekrar söylicek bilen varmi? Sanirim şarkinin ortasinda bi adam girdi sonra hemen köseye aldilar goturduler adami ondan olabilir ama tam emin degilim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #63 ispanya 5 kez söylesin farketmez bence onlar ilk 12 ye giremez 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Canova ⭐ 17y 16 yil once #64 Almanya işi biliyor arkadaş 😜 o neydi ole 😱 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LionShout ⭐ 17y 16 yil once #65 ispanyayı yarışmaya alanın diyorum... 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 16 yil once #66 maNga müthişti geriye kalan oy beklemek 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #67 almanya alacak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KB24 ⭐ 17y 16 yil once #68 Türkiye şu an iyi bi konumda ama Almanya alır gibi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #69 37+ puan farkı var almanya aldı bunu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #70 herkes komşuya çalıştı ne yazık ki :/ [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #71 yunanistandan bize oy çıkmadı lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WeAre ⭐ 19y 16 yil once #72 kaçıncı olduk ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #73 şuan 2. yiz 40+puan var almanya ile aramızda almanya %99 aldı yarışmayı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 16 yil once #74 2. olarak iyi gidiyoruz aslında 1. ile de puan farkı kapanabilir aslında ama bu şarkıyla zor ya sırayı koruyabiliriz umarım makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #75 yunanistandan bize oy çıkmadı lol+1 bi 8 puan falan bekliyodum 🙄 Almanya da iyiydi de ben fransayı çok beğenmiştim yaa seyirci coşmuştu orda şoh oldum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 16 yil once #76 http://www.eurovision.tv/esctvAh özel konum ah. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 16 yil once #77 Almanlar işte . Aldılar gene yarışmayı nefret ediyorum ya bunlardan. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Faraway ⭐ 18y 16 yil once #78 yunanistandan hiç oy çıkmaması benide şaşırttı :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #79 wtf 61 puan fark o.Otr 4. -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #80 sanırım 2. bitireceğiz buda bir başarı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil