Icerige atla
Extraloob

Manga Eurovision'da başarılı olur mu? [2. olduk]

· 160 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 3 / 8
Yanıtlar
G
gamer7 ⭐ 16y
bence ilk 3
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Diğer şarkılarda çok iyi değil.İlk 3 te kesin olur.
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Diğer şarkıları dinledim maNga'yla yarısabilicek 2-3 sarkı zar zor secebildim.
F
Şarkı güzel ama adamın söyleyişini beğenmedim, ingilizce telaffuzu kötü bence.
G
ilk 3
I
Bence Manga daha orjinal bi parca yapabilirdi diyorum bi cevapsız soruları dilden düşmeyin parcalarından biridi ben öyle bişiler beklerdim korkarak ilk 5 diyebiliyorum ... Umarım ii bi sonucla geri döneriz 🙄
C
Millet komşusuna veriyor eurovisionda kimse şarkıya bakmıyor son yıllardır..ama birinci olur gibime geliyo
E
EmmaW ⭐ 19y
manganın rakipleri romanya, almanya, danimarka, ermenistan ve azebeycan bence diğer ülkelerin şarkıları gerçekten berbat..
M
Eurovisionun hiçbir prestiji,karizması kalmadı kimsenin gözünde artık. 1. olursak seneye Türkiye'de yapılma gibi bir kazancımız olur sadece. İlk 10'a girer diyorum.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Nerde eski eurovision yarışmaları.Benim için 1. olsakta pek bişey ifade etmiyor artık yani TR'nin en iyi şarkısı Manganın çığırdığı o aptal parçamı bu millet ya salak yada salak yerine konuluyor.

Bundan öncekileride gördük bunuda görüceğiz kimine göre sadece nakaratı akılda kalan sade bir parça kimine göreyse ilk 3 lük bir parça.. Eurovision da ülkelerin birbirine göre tutumlarıda önemli komşu ülkelerle sıcak bağlar kuranlar daha iyi bir tutum sergiliyor,komşudan alıp komşuya oy iyade etmek gibi bişey oluyor,şansımız yaver giderse ilk 5 umud ediyorum.. 😎
M
Mirage ⭐ 19y
Çıkar konusu oldu artık Eurovision.Komşulardan oy bekliyorum.Fakat hala umut var bakalım.Mikrofonun ucu yuvarlaktır. 😆
E
EmmaW ⭐ 19y
azerbeycan hariç diğer ülkelerden adam gibi oy gelmez meraklanmayın boşuna heleki ermenistanı unutun 0 puan alacağız ordan 😊
S
Smirnoff ⭐ 17y
irlanda güzell
E
EmmaW ⭐ 19y
herzamanki gibi akıllı arkadaşlarımız dostluk diye verecek bak görürsünüz -.-
maNga'nın performansını bugün beğendim ben güzeldi bence
.NET
.NET ⭐ 19y
rock dalından tek parça yarışmadaki ve bu bize baya bi avantaj sağlar^^
[F New]Solo Gitarist
F
Faraway ⭐ 18y
wow, performans beklediğimden çok iyiydi!
E
EmmaW ⭐ 19y
oww ukrayna çıktı hatuna dikkatli bakın 😆
L
LionShout ⭐ 17y
yapabileceklerinin en iyisi yaptılar bence diğer senelere oranla çok daha başarılı bence ülkemiz ki dğier şarkılara göre birinclilği fazlasıyla hakettiler
M
Tamamdır Fransa birinci 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
Tamamdır Fransa birinci 😁

sanmam romanya birinci olacak bence 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: