Icerige atla
Extraloob

Manga Eurovision'da başarılı olur mu? [2. olduk]

· 160 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 5 / 8
Yanıtlar
I
Impossy ⭐ 17y
Almanyanın şarkısı çokmu güzeldi dinlemedim o fark ne öyle :S
E
EmmaW ⭐ 19y
almanyanın öyle ahım şahım bir şarkısıda yoktu bence
M
Almanlar işte . Aldılar gene yarışmayı nefret ediyorum ya bunlardan.

gene mi ahaha herifler tarihilerinde 2. kez 1. olacaklar 😁 😁 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
ermenistan 0 puan şaşırmadım...
ermenistana verenlere selamlarımla

2.yiz nese:
R
ridooo28 ⭐ 18y
İlk 3 diyelim ilk 3te olsun .

bende ilk 3 olur demiştim 2. olduk almanya yı tebrik ederim cok 28 yıldan sonra ilk kez birinci olmuslar. 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Almanya haksız yere 1.oldu. 1. olcaktık var ya.
J
Joe* ⭐ 16y
Yazık Almanya'nın şarkısında bişey yok. Komşu ülkeler yaktı bizi. adamların komşuları destekledi iş bitti bizim bizden başka dostumuz yok bi Fransa 2016 muhabbetine 12 verdi gönlümüzü alalım ayağına 😎
B
BigGod ⭐ 16y
Türkiye'nin hakkı 1.likti ama politik nedenlerden dolayı yine olamadık , ama olsun 2.likte kötü bir sonuç değil HELAL OLSUN MANGA..
C
Cryolite ⭐ 19y
helal olsun mangaya, harika iş çıkardılar
J
Journalist ⭐ 19y
Yahu yapmayın hala bizim parçaya birinci olacaktı diyorsunuz ya wahhh mükemmel bir sonuç aldık bence bu şarkıya göre 🍺
I
Impossy ⭐ 17y
Evet fena değilmiş almanyanınn şarkısı. Süper bi sonuç bence 2.lik Bravo Manga
A
Absence ⭐ 19y
Şarkı bende mükemmel değildi o sebeple 2.lik çok güzel bi sonuç almanyanınkini beğendim oy verseydim ona verirdim bende
.NET
.NET ⭐ 19y
Şarkı bende mükemmel değildi o sebeple 2.lik çok güzel bi sonuç almanyanınkini beğendim oy verseydim ona verirdim bende

şarkı mükemmel değil ama diğerlerinden üstündü ve tek rock parçasıydık^^
[F New]Solo Gitarist
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Şarkıyı bende o kadar tutmamıştım ama diğeleriyle karşılaştırırsak çok iyiydi. Hatta Almanya ile karşılaştırmaya değmez .. Geçen sene 0 çeken Almanya bu sene ne hikmetse 1. oldu hemde açık ara daral:
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
BigGod ⭐ 16y
Ben Almanyanın şarkısından daha iyi şarkı yapardım.
B
Bartowski ⭐ 17y
anlamadım vlla güzel deildi almanyanın sarkısı ama nese 2.lik de gzel
A
Absence ⭐ 19y

şarkı mükemmel değil ama diğerlerinden üstündü ve tek rock parçasıydık^^

Bro o şarkı rock mu ben yanlış şarkıyı mı dinledim makara:
S
SnowFlake ⭐ 18y
Abi zoruyla izledim. Bu sene show tabiri de eklenmiş yarışma ismine güzel olmuş. Şarkılara baktım da hepsinde bir vokal merakı halk ezgileri ekleme zorunluluğu hissi dıptıs dıptıs müzikler...
Ferman'ın kötü ingilizce telaffuzuna rağmen 2. olmalarına şaşırdım her şey iyi hoş güzel.
Seneye güzel bir albüm yaparlar da eurovision'la beraber unutulanlardan olmazlar umarım 🍿
A
AfrodizYak ⭐ 16y
Abi zoruyla izledim. Bu sene show tabiri de eklenmiş yarışma ismine güzel olmuş. Şarkılara baktım da hepsinde bir vokal merakı halk ezgileri ekleme zorunluluğu hissi dıptıs dıptıs müzikler...
Ferman'ın kötü ingilizce telaffuzuna rağmen 2. olmalarına şaşırdım her şey iyi hoş güzel.
Seneye güzel bir albüm yaparlar da eurovision'la beraber unutulanlardan olmazlar umarım 🍿

utunmadıysan onlar MTV müzik ödüllerinde Avrupa'nın en iyi sanatçısı ödülünede sahip oldular

unutulcaklarını hiç sanmıyorum ☕
S
Schweppes ⭐ 17y
Almanya'nın birinci olmasına çok çok şaşırdım ama Türkiye'yi 2 . veya 3 . olarak tahmin ediyordum ölede oldu fakat 1.liği Almanya hak etmedi...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: