Icerige atla
Extraloob

Eurovision 2009'da Kim Birinci Olur?(Video Eklendi)

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
20 Yanıt
P
hadise!!!
E
EmmaW ⭐ 19y
bütün şarkıları dinlemedim ama hadise alır gibime geliyor 😄
B
Brooklyn ⭐ 18y
Hadise olamaz gibime geliyor . Ama olmasını istiyorum ^^
Başarılar ona
A
Umarım biz oluruz, favorilerdeniz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Umarım biz oluruz, favorilerdeniz.
W
Diğer ülkelerin durumunu takip etmedim lakin Hadise büyütüldüğü kadarda iyi değil.Biz olamayız gibime geliyor.Olacak ülke hakkındada en ufak bir fikrim yok.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Eurovision, artık müzik yarışması değil,siyası çıkar yarışması oldu.Kimin daha fazla sınır komşusu varsa o kazanıyor.
Ps:Hadise ❤️
J
Journalist ⭐ 19y
Tüm ülkelerin şarkılarını dinledim müzik kulağıyla bakacak olursak yarışma 4 ülke arasında geçecek gibi

Norveç
Yunanistan
Türkiye
Bosna

bunlardan biri olacaktır büyük ihtimal ama Hadisenin dün tv de gördüğüm elbisesini ve sesini hiç beğenmedim TRT'de söylediği gibi bir performans yakalarsak birincilik gerçekten çok kolay yarışmaya katılanlarda iş yok 🙄
M
Milano ⭐ 18y
Eurovision, artık müzik yarışması değil,siyası çıkar yarışması oldu.Kimin daha fazla sınır komşusu varsa o kazanıyor.

+Mesela biz Ermenistan a 12 puan verdik gecen sene Ermenistan bize hic puan vermedi.
Yabancı ulkeler bunu yapıyor ama bize gelince hic bir şey olmuyor.
P
Presence ⭐ 19y
yaw şarkının okadar tanıtımı filan yapıldıki cılkını çıkardılar sanki iki sene önce çıkan şarrkı gibi gelior
B
Baha i ⭐ 18y

+Mesela biz Ermenistan a 12 puan verdik gecen sene Ermenistan bize hic puan vermedi.
Yabancı ulkeler bunu yapıyor ama bize gelince hic bir şey olmuyor.

Prosedür gereği gibi işler sonuç u Brokratlar söyler .. 👍 Güzeliğin politikada yeri yoktur. XD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hadise batırdı.

Hadise mi söyledi arkadakiler mi söyledi belli değil , kaba bir ses geliyordu hadisenin güzel ingilizcesi ve çığlıkları gitmiş yerini ilkokul çocuğu almıştı , helal olsun trt'ye ve diğer emeği geçenlere ...
T
Tarantella ⭐ 19y
o sağdaki şebek arkadaş ne arıyodu anlamadım bu bir.
hadisenin sesi neden travesti gibi çıkıyordu biri bana bunu açıklayabilir mi bu iki.
hadise giydiği kıyafetin kendisini 10 kilo fazla gösterdiğini nasıl oldu da anlayamadı bu da üüüç.
M
Milano ⭐ 18y
Arkadaki kart herifin sesi geldi surekli
Gecmiş olsun seneye denicez şansımızı^^
T
Tarantella ⭐ 19y
Arkadaki kart herifin sesi geldi surekli
Gecmiş olsun seneye denicez şansımızı^^

bu yarı finaldi.finale o herifi postalarlarsa hala şansımız var.
sanki böyle kenarda duruyodu da tam şarkı başlayınca sahneye atladı ve şarkı söylemeye başlamış gibi durdu.
J
Janizaro ⭐ 17y
Bnce Turkiye Gum tek tek 😄
B
Buzzz ⭐ 18y

Haklısın ama artık öyle değil.%50 Ülke Oyları %50 Jüri oyları
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tüm ülkelerin şarkılarını dinledim müzik kulağıyla bakacak olursak yarışma 4 ülke arasında geçecek gibi

Norveç
Yunanistan
Türkiye
Bosna

bunlardan biri olacaktır büyük ihtimal ama Hadisenin dün tv de gördüğüm elbisesini ve sesini hiç beğenmedim TRT'de söylediği gibi bir performans yakalarsak birincilik gerçekten çok kolay yarışmaya katılanlarda iş yok 🙄

aynen katılıyorum ayrıca lobileşmeyide eklersek ermenistan bile derece yapabilir 🕵️
E
EmmaW ⭐ 19y
umarım finaldede arkadaki dansçılar fln şarkıya dahil olmaz çünkü ortaya iğrenç birşey çıkıyor 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: