Malibu İçtim İçmedim ?
Malibu İçtim İçmedim ?
· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
gene izmir anısı, günlerden birgün kuzenle gene izmirdeyiz bu sefer foçada bir barda içelim dedik dedim farklı birşey içeyim barmen dedi abi malibu güzel tavsiye ederim dedi peki dedim, yahu 6 tane içtim sütlü çikolata kırıntılı süppooo bir içecekti sonrası pert tabi zor toparladım bünyeyi 2 saatte 😜
J
Journalist
⭐ 19y
portakal suyuyla karıştırmanızı öneririm sütlüde içilebilir 🍺
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sağlam barlara gittiğim vakit içmezsem olmaz 😎 ee tabi eskidendi artık altınolukda daha alt kademeye hitap eden alkoller tüketiyorum. ^^
Malibu ne 😄 BEn Uzaydan Geldim 😜 İçedim.. 😊
içdim ama fazla hafif geldi onun yerine votkayı tercih ederim
L
last_knight
⭐ 19y
içmedim
İçmedim ama abimden biliyorum 😄 Hindistan cevizi gibi kokuyor ... Değişik bişe 😄
içmedim 😄 😜
İçtim.
I
IronyOfFate
⭐ 17y
İçmedim
içmedim valla biz öyle malibu falan görmedik 😢
İçmedim.
İçmedim
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Uuuuu kesinlikle içtim 🤤
Antalya beach parka gittik 2 hatun arkadaş yanımızda 2 arkadaşız biz de... Yedik içtik nargile yanımda ne içersiniz diye geldi eleman o an dank etti dedim malibu içeceğim... Gerizekalı sek getirdi viski bardağı dolusunca 😆
Onu o şekilde içtim bir hoşuma gitti ki anlatamam... Ardından 1 hafta geçti tekrar ordayım hatunla başbaşayız başka bi garson denk geldi sütle birlikte getirmiş bir daha asla vazgeçmedim tadından sonra...
Bi ara eve alıp duruyordum 4 tane boş şişe odamda bana bakıyor her gece yatarken içim gidiyor haftasonu alıp içeyim bari 😆
Antalya beach parka gittik 2 hatun arkadaş yanımızda 2 arkadaşız biz de... Yedik içtik nargile yanımda ne içersiniz diye geldi eleman o an dank etti dedim malibu içeceğim... Gerizekalı sek getirdi viski bardağı dolusunca 😆
Onu o şekilde içtim bir hoşuma gitti ki anlatamam... Ardından 1 hafta geçti tekrar ordayım hatunla başbaşayız başka bi garson denk geldi sütle birlikte getirmiş bir daha asla vazgeçmedim tadından sonra...
Bi ara eve alıp duruyordum 4 tane boş şişe odamda bana bakıyor her gece yatarken içim gidiyor haftasonu alıp içeyim bari 😆
İçmedim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap