Icerige atla
Extraloob

Malibu İçtim İçmedim ?

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Malibu İçtim İçmedim ?
16 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gene izmir anısı, günlerden birgün kuzenle gene izmirdeyiz bu sefer foçada bir barda içelim dedik dedim farklı birşey içeyim barmen dedi abi malibu güzel tavsiye ederim dedi peki dedim, yahu 6 tane içtim sütlü çikolata kırıntılı süppooo bir içecekti sonrası pert tabi zor toparladım bünyeyi 2 saatte 😜
J
Journalist ⭐ 19y
portakal suyuyla karıştırmanızı öneririm sütlüde içilebilir 🍺
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sağlam barlara gittiğim vakit içmezsem olmaz 😎 ee tabi eskidendi artık altınolukda daha alt kademeye hitap eden alkoller tüketiyorum. ^^
A
addIcFb ⭐ 19y
Malibu ne 😄 BEn Uzaydan Geldim 😜 İçedim.. 😊
C
ChrsNYC ⭐ 18y
içdim ama fazla hafif geldi onun yerine votkayı tercih ederim
L
içmedim
B
Brooklyn ⭐ 18y
İçmedim ama abimden biliyorum 😄 Hindistan cevizi gibi kokuyor ... Değişik bişe 😄
P
Platiny ⭐ 17y
içmedim 😄 😜
D
destiny ⭐ 18y
İçtim.
I
İçmedim
R
Romeo ⭐ 17y
içmedim valla biz öyle malibu falan görmedik 😢
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İçmedim.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İçmedim
P
Uuuuu kesinlikle içtim 🤤
Antalya beach parka gittik 2 hatun arkadaş yanımızda 2 arkadaşız biz de... Yedik içtik nargile yanımda ne içersiniz diye geldi eleman o an dank etti dedim malibu içeceğim... Gerizekalı sek getirdi viski bardağı dolusunca 😆
Onu o şekilde içtim bir hoşuma gitti ki anlatamam... Ardından 1 hafta geçti tekrar ordayım hatunla başbaşayız başka bi garson denk geldi sütle birlikte getirmiş bir daha asla vazgeçmedim tadından sonra...
Bi ara eve alıp duruyordum 4 tane boş şişe odamda bana bakıyor her gece yatarken içim gidiyor haftasonu alıp içeyim bari 😆
M
Mirage ⭐ 19y
İçmedim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: