Icerige atla
Extraloob

Bacardi İçtim İçmedim ?

· 13 Yanıt · 4.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bacardi İçtim İçmedim ?
13 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
birgün brasildeyiz marketleri gezmek en büyük zevkimdir dedim alkol reyonunu bir hatim edeyim bir de poz çaktırdım tabi 😜

neyse aksarayda bacardi diye bir club vardı eskiden halende var, oradanın ismi hep aklımdaydı dedim bacardi hiç içmedim içeyim aldım 1 tane büyük şişe otoparka giderken açtım diktim kafaya arkadaş bu kadar mı lezzettli gelir bir içti resmen bayıldım tadına dedim bacardi cola efsanesi geziyor alemlerde cola ile karıştırayım dedim koydum bir kadehe bacardi kola 2 de buz attım aman diyorum o nasıl lezzet o nasıl bir tat bayılırsınız tavsiye ederim.

Mekan : Brasil / Sao Paulo
Model : Extraloob

2rzceur.jpg
Dosyalar (1)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bacardiler hemen solumda üstünde de smirnoff ice var o dönem TR de yoktular 12 şişe kapmıştım onlardan bir bavul içkiyle gelmiştim zati deli uzudu yahu 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
omg o.O bu mekana atıcaklar beni awww...

Cevaba gelince Bacardi portakal +1907 😎
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Hacım resimde cix çıkmış... 😄 Resmin altında Wilson hindistan cevizli ah ah bi olsa 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hacım resimde cix çıkmış... 😄 Resmin altında Wilson hindistan cevizli ah ah bi olsa :D

o hangisi hacım hiç denemedim baktım renklerine şekerli gibi duruyorlar şekerli içkiyi hiç sevmem ama içerim bkz. malibu 😜
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Hacım resimde cix çıkmış... 😄 Resmin altında Wilson hindistan cevizli ah ah bi olsa :D

o hangisi hacım hiç denemedim baktım renklerine şekerli gibi duruyorlar şekerli içkiyi hiç sevmem ama içerim bkz. malibu :P

Bence bulursa dene bağımlı olursan ben söylemedim haberin olsun 😁
E
Espio ⭐ 19y

o hangisi hacım hiç denemedim baktım renklerine şekerli gibi duruyorlar şekerli içkiyi hiç sevmem ama içerim bkz. malibu :P

Bence bulursa dene bağımlı olursan ben söylemedim haberin olsun 😁

O ne yaw Sperm gibi hiç sevmedim görünümünü 😁
H
hotmale ⭐ 18y
alkol kullanmam
B
Brooklyn ⭐ 18y
Bacardi Hayatımı Becerdi 😄
AlkoL Kullansaydım BöyLe derdim heraLde 😄
D
destiny ⭐ 18y
ohooo baya içtim ..^^