I Ilker Cindik OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Sol; abim.Sağ; benim. Dosyalar (1) 2h8d6y0.jpg 76.9 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #2 Woooaooaow hacım vallla süppo olmuş ya coşmuşsun yine. 😘 Adamların elindeki silahlar ve en sağdaki kişiler bzmuş görünümü. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ilker Cindik OP ⭐ 19y 17 yil once #3 Zamanın büyük bölümünü ben ve abime 3d efekti vermeye harcadım zaten. 😜Onlar da sonradan eklendiği için efektler birbirine tutmamıştır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #4 Zamanın büyük bölümünü ben ve abime 3d efekti vermeye harcadım zaten. 😜Onlar da sonradan eklendiği için efektler birbirine tutmamıştır.Hacım sen bi oyun çıkarsana valla bu görsel yeteneğinle süppo başarılı olursun... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE ⭐ 19y 17 yil once #5 silah adamlara göre çok küçükyada adamlar silahlara göre çok büyük 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sp00Ky ⭐ 19y 17 yil once #6 Bnce dehşet olmuş.Su photo shop denen prg u hala çözemedim vdeiolu anlatımlara fln bakıyorum ne yapıyoprsa yapıyorum bnde olmuyor . 😄 Anlamıyorum bir türlü 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #7 Abinden karizmatiksin 😎Ve bence yüzünü GTA tarzı oyunlarda kullanabilirler 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #8 walla ilker kralsın photoshop kralı 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #9 omgancak görüyorum topici hacım inceledimde harbiden kusursuz yapmışsın başarılar dilerim güzelim.Ps : imzanda yakıyor yıkıyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ilker Cindik OP ⭐ 19y 17 yil once #10 bu güzel yorumlar içinn teşekkür ediyorum.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChosenOne ⭐ 18y 17 yil once #11 Gayet güzel Black Rain ' e katılıyorum. Silahlar ve sağ arkadaki kadın ve adam bozmuş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fsdfqwe23 ⭐ 18y 16 yil once #12 bence silahlar haricinde hepsi süper TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B By_DaDaS ⭐ 17y 16 yil once #13 2008 Topicini Hortlatmısın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil