Icerige atla
Extraloob

Mavii'ye benden bir jenerik çalışması (New)

· 31 Yanıt · 3.3K görüntüleme
J
Judas OP ⭐ 19y
Evet baktım mavii arkadaşımız jenerik arayışında bende bir el atayım dedim.
Az çok adobe after effects ve sony vegas bilgimle bir şeyler çıkarmaya çalıştım ve ilk yaptığım projemi upload ederek mavii arkadaşımıza sundum inş beyenir ve benim için 1 videoda kullanır 😊
Ses yoktur ve gelelim jeneriyimize 😎

New
Old

Not: video kalitesi kötüdür 10-15dk beliyelim ve raitinglerimizi verelim kalite düzelicek.Ben HD olayarak upload ettim.
31 Yanıt
D
DemonBoy ⭐ 18y
güzel
P
PowerInMe ⭐ 17y
Güzel olmuş seside şöyle yapın buz kırılınca ses çıkarya veya yarılınca onun gibi ^^
J
Judas OP ⭐ 19y
bir bulabilsem öle bir ses bende düşündüm ama bulamadım 😊
B
BaSoryong ⭐ 18y
Güzel olmuş söyle camın kırılırkenki sesi koycaksın baslı uu super olur 😄
M
Güzel olmuş söyle camın kırılırkenki sesi koycaksın baslı uu super olur :D

👍

Dn: Video gayet HD 😁
B
Bartowski ⭐ 17y
biraz bayat ama güzel eline sağlık
T
Trixie ⭐ 17y
bence oldukca güzel bi düşünce arkadaşın dediği gibi cam veya buz kırılma efekti harika yapabilir bu çalışmayı 😊
J
Judas OP ⭐ 19y
okeyto deneriz daha yeni geldim okuldan ödev falan var kalacam kimyadan 😄,
başka bir siteye upload edermisin.Rapid blocklamış yine 😊 30dk60dk bekletme olmayandan
B
Brown ⭐ 18y
okeyto deneriz daha yeni geldim okuldan ödev falan var kalacam kimyadan 😄,
başka bir siteye upload edermisin.Rapid blocklamış yine 😊 30dk60dk bekletme olmayandan

Gayet güzel olmuş
PS:İmzandaki Text i yollarmısın msn ile?
J
Judas OP ⭐ 19y
onu ben yapmadım 😊
Seppuku yapmıştı
O
ordeaL ⭐ 16y
valahi tebrikler çok güzel olmuş ilerde istek getirtebilirmiyiz sana:)
J
Judas OP ⭐ 19y
mavii bide ben bunu 8 sn yapamam.
çünkü hazırladığım projeyi 5sn olayarak kaydettim 8sn çıkaramayız 😊 tekrardanda uğraşmak zor olur çünkü çok öncden hazırlamıştım projeyi
J
Judas OP ⭐ 19y
valahi tebrikler çok güzel olmuş ilerde istek getirtebilirmiyiz sana:)

o kadar profesyonel değilim sadece 1-2 çalışma 😊
J
Judas OP ⭐ 19y
yuh süper yapmışsın zahmet olmazsa biraz daha eitleyebilirmisin. Mavii değil mavii benim pm bu çünkü. 2.cisi kırılınca arkadan renkli bişey gözüküyor orayı sade buz mavisi yapmayı dene mavi ışıklar çıksın. 3cüsü 5snden biraz daha uzat max 8sn olsun. birde camkırılma sesi buldum bunu indirip kullanmayı dene (yanlız dosyanın içincde bişeyin stupu var ne oldugunu bilmiyorum kruma sadece mp3u al)

http://rs372.rapidshare.com/files/329496211/ISO-8859-9__Cam_K__305_r__305_lmas__305_.rar

❤️ 😘

düzenlendi upload ediliyor.
bir yapamadım isteğin var 8sn çıkaramıyorum çünkü 5sn olarak projemi kaydettiğim için 3snde kızmazsın artık 🎭 👍
J
Judas OP ⭐ 19y
yenisi eklenmiştir !
J
Judas OP ⭐ 19y
yokmudur yorum yenisine 😊
C
chipshajen ⭐ 17y
Züppo 😊
J
Judas OP ⭐ 19y
Züppo :)

teşekkürler 😘
T
Trixie ⭐ 17y
o cam kırığı sesini daha çok arka fon müziği gibi yapsan tam harika olur. yani normal müziğin altına bastırılmış şekilde... anlamışsındır sen bnm demek istediğimi zaten 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: