E exotic OP ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #1 Evde can sıkıntısından yaptım sizlerin yorumunu almak istedim... cool2: - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #2 Fontlar ve bayrak pert daha iyisi olabilir ama başlangıç için güzel 😘 Ps:ATAM 🙏 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #3 Atam'ı gayet güzel render'lamışsın hoşuma gitti başarılar canımcım 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic OP ⭐ 18y 15 yil once #4 Fontlar ve bayrak pert daha iyisi olabilir ama başlangıç için güzel 😘 Ps:ATAM 🙏 ❤️bayrak vb. fazla aramadım yoksa çok daha güzel şeyler çıkabilirdi +net kotalı olduğu için pek aramak istemedim 😉 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SeniorMaster ⭐ 16y 15 yil once #5 Amatör olarak qayet qüzel...Devamını Dilerim.! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #6 Amatör olarak yinede güzel yapmışşın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic OP ⭐ 18y 15 yil once #7 Teşekkürler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hellboyyyy ⭐ 15y 15 yil once #8 teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil