Icerige atla
Extraloob

Maç Odası! [Fenerbahçe 2 -Kayserispor 0]

· 652 Replies · 69K views Pinned · Page 31 / 32
Replies
S
shneZee ⭐ 18y
yazık,neden bu futbolcular bu kadar formsuz 😕
H
hmzsnmz ⭐ 19y
fcukkk youuuuuuuuuu aykuttttt gene yenildik iyi mi wahhhhhhhhhhhhhh.

Hani bi adam vardı bişeyin gerçekleşme ihtimallerinden hep kötü olanı yüksektir diyordu aynen öyle tospa stoper koymamış yedeklere gitti yobo sakatlandı ikitane arka arkaya yedik hadi onu geçtim sakatlanmasaydıda iğrenç oynadık ee niye böyle bu

Skordan çok oyun daha çok üzmüş dinlediğim kadarıyla ..
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
Skordan çok oyun daha çok üzmüş dinlediğim kadarıyla ..

🤝 :!!&%&!
R
Rochas ⭐ 16y
yazık 🙄
Ama ben halen inanıyorum ki kadıköyde bjk'yi parçalayacağız 😎
A
Avasin OP ⭐ 17y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

MAÇ PROGRAMIMIZ
Fenerbahçe-Karabükspor
MKE Ankaragücü-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Sivasspor

/Günceldir
A
Avasin OP ⭐ 17y
Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Karabükspor'u ağırlayan Fenerbahçe rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 devirmeyi başardı.

Karşılaşmaya konuk Karabükspor iyi başladı. 5'inci dakikada Yobo'dan sıyrılan Emenike çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Volkan topu iki hamlede kontrol etti. 9'uncu dakikada ceza sahasının hafif sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Alex topu öndireğe kesti kafayı vuran Lugano skoru 1-0'a getirdi.
17'inci dakikada Mehmet Topuz'un sağ kanattan yaptığı sert ortaya Alex sol ayağını içiyle çok şık bir dokunuş yaparak farkı 2'ye çıkarttı. Alex bu golüyle Türkiye kariyerinde ilk kez 5. hafta üst üste gol atmış oldu. Fark ikiye çıktıktan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Fenerbahçe Stoch'un da hareketlenmesi ile Karabükspor kalesine dalga dalga gelmeye başladı. 28'inci dakikada sol kanattan enfes hareketlerle ceza sahası yayına doğu sokulan Stoch sert bir şut çıkarttı ama top kaleci Tomiç'ten döndü. Kalan bölümde de oyunu domine etmeyi başaran Fenerbahçe girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarı tat vermedi

İkinci yarıya Karabükspor golle başladı. 47'inci dakikada savunmadan sıyrılan Emenike, sağ çaprazdan ceza sahasına sokuldu, düzgün bir vuruş yapan oyuncu farkı bire indirmeyi başardı, 2-1. Bu golle bu sezon deplasmanlardaki ilk golünü kaydeden oyuncu, gol krallığında da 11 gole ulaşarak Alex ile zirveyi paylaşmayı sürdürdü.

Golden sonra Fenerbahçe bocalamaya başladı. Aykut Kocaman bu duruma Selçuk'u sahaya sürerek müdahale etti ve oyundaki dengeyi sağlamayı başardı. Son dakikalara kadar Karabükspor risk almayınca oyun orta sahada sıkıştı. Son bölümde ise konuk ekip risk almaya başladı. Ancak Fenerbahçe savunmasını aşmakta zorlandı. Fenerbahçe de Semih ve Dia ile girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca karşılaşma 2-1 sona erdi.

Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 30'a yükseltirken, Karabükspor 21 puanda kaldı
S
shneZee ⭐ 18y
Sinir küpü oldum hakemlerimize burdan selam ediyorum. summer5:
L
Lacivert ⭐ 18y
selcuk ve stoch girmesi lazım yoksa berabere biticek maç ya:)
A
Avasin OP ⭐ 17y
Fenerbahçe Sivasspor maçı özeti ve golleri. Fenerbahçe Sivasspor maçı Fenerbahçe'nin 1-0 yenmesi ile sonuçlandı. Fenerbahçe Sivasspor maçı özeti ve canlı anlatımı. Fenerbahçe evinde Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 galip tamamladı.Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında Fenerbahçe evinde Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 galip tamamladı.
A
Avasin OP ⭐ 17y
Fenerbahçemiz Bucaspor ile Ziraat Türkiye Kupasın maçında şu an 1-1 berabere bulunmakta
A
Avasin OP ⭐ 17y
2-2 oldu lugano attı
H
hmzsnmz ⭐ 19y
fenevi kupada kuraya almasınlar bi takımın daha hakkını yemesinler 😄
[ek #12654]
I
Inception ⭐ 18y
Büyük derbi Bucanın 😜
A
Avasin OP ⭐ 17y
O kadar sinirliyim ki çıkıyorum forum ortamından yoksa mesajlarımın hepsi Aykut ve izindekilere karşı küfür ve hakaret içerikli olacak
M
Minotoche ⭐ 17y
29 senemi olduuuu :D:D

ona yanmamda şu BACAksızlara yenildiğinize yanarım
S
shneZee ⭐ 18y
2-0
g e l i y o r u z 8jk bekle bizi 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Kayserispor deplasmanlarda bi türlü galibiyete oynamayı öğrenemeyecek. Karabük maçı da böyleydi. 0-0a razı yahu takım. Şota 'da gol yemesekte bitse diye izliyor. Evinde ise çok farklı.

İnönü'deki maç farklı olacak fener ile. Krizin ortasında çıkış için iyi şans aslında ^^ Çıkış derken şampiyonluk falan değil tabii içinde bulunulan durumdan.
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
Aykut 3 haftadır istediği futbolu oynatıyor önde anlık presler ile rakibi şaşkına çeviriyoruz Niang,Dia,Topuz üçlüsüde oldukça güçlü bu aralar defansımız Santos harici aksamıyor geç de olsa emin adımlarla ilerliyoruz. [horny21
.NET
.NET ⭐ 19y
2-0
g e l i y o r u z 8jk bekle bizi 8)

Gelin 😊
[F New]Solo Gitarist
S
shneZee ⭐ 18y
2-0
g e l i y o r u z 8jk bekle bizi 8)

Gelin :)

Maçdan sonrada bekliyorum 😜 😈