Icerige atla
Extraloob

Maç Odası! [Fenerbahçe 2 -Kayserispor 0]

· 652 Replies · 69K views Pinned · Page 28 / 32
Replies
A
Apollon ⭐ 18y
Bursa fene başladı 2-0 😆

Tutmayınca tutmuyor işte kupa yaptı bana alerji 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Şu skor yetmiyor hala :/ 2-0 biterse maç yazık olur..
[ek #12654]
V
volkanka ⭐ 17y
son saniyede gol yediler yazık ya.
T
TorQ ⭐ 17y

aynen oynayan bursaspordu bursayı tebrik ediyorum helal olsun guıza gıne son sanıyede şansına attığı bir golle damgasını vurdu zaten başka türlü atamıyor
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Yazık oldu..
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

nasıl yazık ulen tospa asıl sana yazık ki bursalı olmuşsun çıkart üstündeki formayı da renklerini bilelim tospa ahahahhaaa yazık diyor yaaa koskoca FB komple yedek sahaya çıkmış bursalıyım diyenlerle alay eder gibi 4-1e tur atlayacağını bilen bir şekilde oyununu oynamış salak bursa 4 yapamadı ona yansın biz 1 atıp amacımıza ulaştık futbol 90+3 dakikadır golü de 90+2 de bulmuşuz ayrıca o at kuyruklu tospaya öyle sinir oldum ki ibrahim midir nedir ulen takımın kaptanı değilsin herkesten daha papazsın kimdir necidir birazdan nette araştıracağım guiza vurdu onun ayaklarına çarptı şöyle kafamı kaldırıp yukarıya baktım ve dedim ki ilahi adalet pray:

damn all bursaliiiiiiiiiiiiiiiiii 😁 😈 😆

go homeeee crocodileeeeee 😆 🎅
H
hmzsnmz ⭐ 19y

nasıl yazık ulen tospa asıl sana yazık ki bursalı olmuşsun çıkart üstündeki formayı da renklerini bilelim tospa ahahahhaaa yazık diyor yaaa koskoca FB komple yedek sahaya çıkmış bursalıyım diyenlerle alay eder gibi 4-1e tur atlayacağını bilen bir şekilde oyununu oynamış salak bursa 4 yapamadı ona yansın biz 1 atıp amacımıza ulaştık futbol 90+3 dakikadır golü de 90+2 de bulmuşuz ayrıca o at kuyruklu tospaya öyle sinir oldum ki ibrahim midir nedir ulen takımın kaptanı değilsin herkesten daha papazsın kimdir necidir birazdan nette araştıracağım guiza vurdu onun ayaklarına çarptı şöyle kafamı kaldırıp yukarıya baktım ve dedim ki ilahi adalet pray:

damn all bursaliiiiiiiiiiiiiiiiii 😁 😈 😆

go homeeee crocodileeeeee 😆 🎅

ahahaha eğer o mucize gol olmasa acep ne yazacaktın abi onu da hazırlamış mıydın 😆

Ps. Tebrikler :/ :/ 😜
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hani Fenerbahçe banko turu atlar diye maçı izlediniz ya bende 1 gol atar diye saniye gözümü kırpmadan izledim işte bu bağlamda biz futbol duayenleri yazacaklarımızı önceden yazarız 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
hani Fenerbahçe banko turu atlar diye maçı izlediniz ya bende 1 gol atar diye saniye gözümü kırpmadan izledim işte bu bağlamda biz futbol duayenleri yazacaklarımızı önceden yazarız 8)

Bundan sonra Duayen Kamil Abi mi diyeceğiz sana yoksa Bankocu Kamil Abi devam mı 😆

Ps: 🙏
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bankocu kamiliz biz kamilll abicim ahahahhaaa 😜

Ps : kamil abi bursa - ts maçı ne olur :))))
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Bursa fena yıprandı bu maçta. Önce ümitleri azaldı kadıköyde. Evlerinde maçın başında 2 gol bulup acaip umutlandılar sonrası büyük bir hayalkırıklığı oldu bu kadar yaklaşmışken elenince. Bence bunun acısı dinmez hemen. Trabzon puan alacaktır bence 😈
[ek #12654]
V
volkanka ⭐ 17y
Direkt Kamil dicez bir sıfat koymaya gerek yok 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bursa fena yıprandı bu maçta. Önce ümitleri azaldı kadıköyde. Evlerinde maçın başında 2 gol bulup acaip umutlandılar sonrası büyük bir hayalkırıklığı oldu bu kadar yaklaşmışken elenince. Bence bunun acısı dinmez hemen. Trabzon puan alacaktır bence 😈

saygılar kamil abi aşağıya bekliyorum uygundur falan olayları 😁 😈 🙏
R
RecLast ⭐ 18y
Az kalsın kaptırıyorduk işe bak ya 😆
E
El Verano ⭐ 18y
hani Fenerbahçe banko turu atlar diye maçı izlediniz ya bende 1 gol atar diye saniye gözümü kırpmadan izledim işte bu bağlamda biz futbol duayenleri yazacaklarımızı önceden yazarız 8)

Ezeriz diyordun bro, ezilen taraf oldunuz. lol
Tebrik ederim,amaciniz elemekti. Amacinizada ulastiniz.
M
MeraclituS ⭐ 19y
Fenerliler kupayi alacagini saniyorlar galiba:D:D

ps:inaniyorum fener kupayi alamayacak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

we ll wait another team (manisa) 😜
E
El Verano ⭐ 18y

we ll wait another team (manisa) :P

Biliyorum biliyorum.😈
M
Milano ⭐ 18y
bursa adına baya üzüldüm hakediyorlardı yarı finali bence :/
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

Konuda Tartışılan Maçlar

[ "9 Galibiyet - 0 Beraberlik - 3 Mağlubiyet" ]

Son Durum

Fenerbahçe : Hazırlıklar tamamlandı!

Yazarlarımızın Yorumları

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: