güzelmiş:)
KSRO LEGEND 10 GELİYOR! TANITIM 3
· 63 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
cabal gerçekten güzel oyun ama nedense tutulmadı.
Oyunun hasını anlayan yoghı 😢
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Off işte bu harika oldu ya.
Evet ya sunworld inanılmaz kotu benım int kotalı olmasaydı ındırecektım ama kotalı bende ne yaacagımı bılmıorum elıme para gectıgı anda ınternet kafede indirecegım herkse kolay gelsın
şu an oyunda neler oluyo benı bılgılendırırsenız menmun olurum oyunun lwl sınırı sıkıl sınırı ust ne gıbı ozelıklerını yazarsanız menmun olurum tek benım yararıma olmaz başkalarının yararınada olur şimdiden allah razı olsun bu gün warız yarın yokuz hesabı ben sımdıden teşekür ediyimde 😄
şu an oyunda neler oluyo benı bılgılendırırsenız menmun olurum oyunun lwl sınırı sıkıl sınırı ust ne gıbı ozelıklerını yazarsanız menmun olurum tek benım yararıma olmaz başkalarının yararınada olur şimdiden allah razı olsun bu gün warız yarın yokuz hesabı ben sımdıden teşekür ediyimde 😄
Cabal gibi olacak demekki,süper 😎
Cabal'a siteden gelen olsa.Yok kimse 😆 Fıstık gibi char yatıyor orada 😢
aynı sistem dekaron onlineda mevcut
güzel
Oyun gittikçe Wow'a benziyor çok özenti bir oyun oldu bu sro 😆
sunworld llw 83 bow ful srt bow cold fire 83 de 60m para üstünde 1 tane sun war legs bu kadar ksro 70+ carla takas yapılır yozgat civarında
unutmadan oyunda sınır dıe bişey yok demi ?? 😄
DEMEK İSTEDİGİM SWSRODA 66 K DAN DAHA FAZLA WURULMUYO KSRO DADA BOYLE DEİL DEMİ
2 milyon civarı oldugu söyleniyor.Zaten 2 milyon damage de sınırlı sayılmaz 😉
2 milyon civarı oldugu söyleniyor.Zaten 2 milyon damage de sınırlı sayılmaz ;)
harbi 2 milyon mu summer5:
2 milyon civarı oldugu söyleniyor.Zaten 2 milyon damage de sınırlı sayılmaz ;)
harbi 2 milyon mu summer5:
bir ara bug oldugunda birisi 1 milyon 800 küsür vurmustu.Düz hesap 2milyon damage summer6:
gzl thx
bir ara bug oldugunda birisi 1 milyon 800 küsür vurmustu.Düz hesap 2milyon damage summer6:
but zamanını biliyorum canım bende 1.4m vurmuştum onu geç 😁 😈
but zamanını biliyorum canım bende 1.4m vurmuştum onu geç 😁 😈
1.800.x den fazla vuran cıkmadıgı icin damage sınırını 2m olarak kabul ediyoruz 😈 😁
😄
M
metasoldier
⭐ 18y
peki ksroya gelen yei stall özelliğin isro ya nezaman gelir herifler legand 10 die biz daha 5plus u beklioz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap