Icerige atla
Extraloob

KSRO LEGEND X TANITIM SAYFASI YAYINLANDI

· 17 Yanıt · 8.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

KSRO LEGEND X TANITIM SAYFASI YAYINLANDI KAYIP DÜNYA

KSRO LEGEND X TANITIM SAYFASI YAYINLANDI, KAYIP DÜNYA Tanıtım Video'su

Video'da 12 dg item'ler yok ama .pk2 ile düzenlenmiş bazı itemler sergilenmektedir.

Flame Mountain'da yeni bir yaratık, adı belirtilmemiş.

Flame Mountain haritasından kesitler.

Shipwreck haritasından kesitler.

Earth Ghost Town'da ki yeni Unique'ler. [ Cow King - Phantom of the Serenity - Elder Earth Ghost ]

Serbest PvP Sistemi geliyor, Cape artık kalkıyor.

Kore'den çevirilerimiz bittikçe konu hakkında detaylı bilgiler verilecektir.

Special thx to extraloob.com ❤️

- Resim Silinmiş.
17 Yanıt
X
xAyhn ⭐ 16y
İlk yorum VIP üyenızden olsun :p Bu sro daha ii ya bızımkıne hala 5 haftadır leqend 5 plus glcek yenı serverı 3 aydr bklıyorum ama yok yok yok 😱
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gelir kuzum acelemiz yok makara:
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Serbest PwP ne yaa, char bottayken milletle çok uğraşırlar öyle yatır - kaldır, yatır - kaldır. Ayrıca dikkatimi çekti 2. uniq resmi İsy 'nun kuzeni heralde. 3. resimde uri 'nin sağ kolları çıkıyordu keserken onlar evrim geçirip şimdi uriye bile kafa tutuyorlar gibi geldi bana makara:

Genel olarak harikulade bir Legend geliyor, bize de en kıza zamanda eklenmesi dileklerimle ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Serbest PwP ne yaa, char bottayken milletle çok uğraşırlar öyle yatır - kaldır, yatır - kaldır. Ayrıca dikkatimi çekti 2. uniq resmi İsy 'nun kuzeni heralde. 3. resimde uri 'nin sağ kolları çıkıyordu keserken onlar evrim geçirip şimdi uriye bile kafa tutuyorlar gibi geldi bana makara:

Genel olarak harikulade bir Legend geliyor, bize de en kıza zamanda eklenmesi dileklerimle ..

onaylanmadan pvp başlamıyor.
isy. cousin ahahah good joke 😈 😆 i remember her is a bitch so her cousin virgin ?
B
Belarj ⭐ 17y
Umarım cabuk gelmez ben daha 110 a alısamadım yenılıklerımı çözücez yoksa pvp mı yapıcam 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
E
Extrowe ⭐ 16y
Harika olacağa benziyor isroyada en kısa sürede gelmemesi dileğiyle 😆
G
gokogs ⭐ 17y
çok güzele benzio isroya hemen gelmesin hele bi yeni sw yi açsınlar bi +100 olalım öyle getirsinler acelemiz yok ama yeni sw için çok acelem var çokkk
Q
Quattro ⭐ 19y
Yeni cave yeni item yok neden acaba bu korelilere alexsandır darmı geldı acaba
Z
Zeratul ⭐ 18y
new horse varmı bari 😜
M
Mavi Duman ⭐ 16y
Harika olacağa benziyor isroyada en kısa sürede gelmemesi dileğiyle 😆

1.5 yıla kadar evet.
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
Bence Harika Bir Olay Ancak Gaymax'ın Tek Sorunu Bi Türlü Eskilerden Sıyrılamamsı Herzaman Varolan Mobları Az Biraz Değiştirip Değiştirip Sürüyo Piyasaya Çok Uyuz Oluyorum Bu Duruma...
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
new horse varmı bari :P

Hahhaa Harbiden Yah LvL 120 Mob'a 60'ın Atıyla Gitmek Ne Kadar Mantıklı 😁 😁
E
EliteTurk ⭐ 18y
Bu güzel haber ama Legend ler o kadar üst üste geldiki son zamanlarda Silk e para yetiştirememeye başladık,umarım bu Legend son Legend olur isro yada gelmesini heycanla bekliyorum. ❤️ 👴
W
WikiLeaks ⭐ 17y
eğer 12 dg bow ordaki gibiyse iğrenç ya blademi yapsam yol yakınken 😄
X
xcorelli ⭐ 18y
ya ayni monsterleri millete yutturuyorlar keriz sandi bu joymax heralde.
D
DarqLoRD ⭐ 16y
süperr

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: