Bundan önce yaptıklarım Ps ye alışmak,kavramak içindi.
Birazcık proflaşıp Degişik şeyler üzerinde Çalıştım.
Bi bakıp degerlendirin Eksik felan varsa belirtin 😉
- Resim Silinmiş.
İlk Prof Çalışmam
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
ohannes harika olmuş cihancım,ama yazının rengi kılıçınkinden biraz parlak olmuş zanımca 🙄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Çok harika olmuş cihan gerçekten. Ama renkler nie soluk gibi (:
Çok harika olmuş cihan gerçekten. Ama renkler nie soluk gibi (:
o Effect i ben verdim.Orijinal halide çok parlıyordu,Arka plana uyumlu olsun diye biraz Kızarttım Render'i 😁 Beyendiğine sevindim 😘
Çok Güzel olmuş Cihi 😁 ilk pro çalışman için ama bir iki eksiğni söylemeden geçemem senin iyiliğin için. 😘
1.Renderi keserken uçların çok sivri olmamasına dikkat et.Yada keserken daha soft brushlar kullan(Erase tool'da)
2.Yazıyı renderin üstüne yazmamanı öneririm.
Aklıma bu kadar geliyor umarım bunları dikkate alırsın böylece daha güzel şeyler yapabilirsin. 😘
1.Renderi keserken uçların çok sivri olmamasına dikkat et.Yada keserken daha soft brushlar kullan(Erase tool'da)
Aklıma bu kadar geliyor umarım bunları dikkate alırsın böylece daha güzel şeyler yapabilirsin. 😘
Çok Güzel olmuş Cihi 😁 ilk pro çalışman için ama bir iki eksiğni söylemeden geçemem senin iyiliğin için. 😘
Msn de offline sın. Bi msn e girsene Birşey Dicektim sana.
ohannes harika olmuş cihancım,ama yazının rengi kılıçınkinden biraz parlak olmuş zanımca 🙄
2 side aynı renk de olsa yazı okunmaz 😁
Yazıya ve rendere biraz efekt sonra al sana güzel bir imza güzel olmuş eline sağlık 🍺
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Renkler parlak olsa daha güzel olurmuş sanki resmin kalitesi bozulmuş gibi duruyor.
Ben pek beğenemedim klasik olmus umarım daha iyilerini yaparsın. (:
Ben pek beğenemedim klasik olmus umarım daha iyilerini yaparsın. (:
Yaparım,yaparım daha yeni başladım 😁
S
StickControl
⭐ 19y
photoshopdan pek anlamam ama yorumlarımı yazayım dedim
çalışma güzel olmuş yanlız resim parlak olsaymış daha güzel olurmuş kanısındayım
sanki elinle çizip pastel boyayla boyanmış gibi duruo çok hoş 😜
çalışma güzel olmuş yanlız resim parlak olsaymış daha güzel olurmuş kanısındayım
sanki elinle çizip pastel boyayla boyanmış gibi duruo çok hoş 😜
Resim güzelde.. Kılıc'ın üstündeki ''Respect'' yazısının rengi fazla uyum sağlamamış 🙄
renkleri cok soluk secmisin iç karartıyo bide storage koysaymısın daha iyi durcakmıstı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap