İlk defa Ps başına oturup bişey yapmak için uğraştım ve şimdilik bunu yaptım.Daha oldukça acemiyim ama zamanla geliştireceğime inanıyorum.Yaptıkça paylaşmaya devam edeceğim.
- Resim Silinmiş.
İlk imza çalışmam
· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Wuuu Süper Olmuş Eline Sağlık Banada Yap 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
İlk çalışmana göre güzel bence^^
Gayet Hos ve Güzel...
İlk çalışmaya göre güzel..
Yok artık,hadi imza boyutunu falan geçtim ama brush kullanmayı brusha gradient eklemeyi text'e layer styleden ayar çekmeyi rendera filter ayarları çekmeyi nasıl,ne zaman öğrendin ilk imzana göre mükemmel ötesi 😱 ...
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
İlk çalışma için gayet hoş 🍿
ilk olmasına rağmen çok iyi
Teşekkürler arkadaşlar.Çalışmalarım devam ediyor 😜
@Alone Sadece indirdiğim styles font vs'leri nasıl yükleyeceğimi öğrendim Google'dan.Boyutu da bi üyenin imzasını masaüstüne kopyalayıp baktım 😄 Diğerlerini de deneye deneye baya bi uzun sürede yaptım ortaya bu çıktı
@Alone Sadece indirdiğim styles font vs'leri nasıl yükleyeceğimi öğrendim Google'dan.Boyutu da bi üyenin imzasını masaüstüne kopyalayıp baktım 😄 Diğerlerini de deneye deneye baya bi uzun sürede yaptım ortaya bu çıktı
gayet başarılısın, acil olarak font ve brush indir sonrasında renk uyumu ve yerleştirmeler sana kalacaktır devamını bekliyorum canımcım mucX ❤️
Teşekkürler Okan abi şu anda zaten onlarla meşgulum geniş bi font,brush arşivi oluşturmaya çalışıyorum
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
ilk çalısmana gore hayet hoş
Güzel çalışma 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap