Idea Bu ilk imzam saolsun jigsaw anlatımlar koymuş CS3 lisanslısı var hemen yaptım ilk resim yapışım :S Idea
-----------------------------------------------------
-Resim Silinmiş.
elindeki sos gercektir Pacific Power Lvl Car!
-----------------------------------------------------
İşte İlk İmza Çalışmam!
· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
UP!
Eup! Laughing
güzelmiş Wink charda güzelmiş Twisted Evil bu arada şu antalyalee yeşil yazısını sabit yapsaydın vede effect ekleseydin daha bü süper olurdu Wink
güzelmiş Wink charda güzelmiş Twisted Evil bu arada şu antalyalee yeşil yazısını sabit yapsaydın vede effect ekleseydin daha bü süper olurdu Wink
Okadar bilmıom paşam^^
Ama Yavaş Yavaş bizde öğrenırız Mr. Green
tabi canım Very Happy bak benim imzama ben yaptım Very Happy yazıya şekil vermek için sağda yazının olduğu layer var. ona çift tıkla ayarlarla uğraş güzel bişey çıkaracağına eminim Wink
-Resim Silinmiş.
Çok mkötüyse yorum yapma Very Happy
Çok mkötüyse yorum yapma Very Happy
daha az parlak yapabiliyomusun? çok abartılı olmuş parlaması. az azaltırsn süper olcak imzamda kalır Wink
şey çok olmazsa bi şey daha isticem Twisted Evil birde yavaş olursa tam süper olck şu snin imzadaki gibi hafif olsun ışık ama yavaş olsun Twisted Evil
ben yatıyorum yarın bakarım Twisted Evil
şey çok olmazsa bi şey daha isticem Twisted Evil birde yavaş olursa tam süper olck şu snin imzadaki gibi hafif olsun ışık ama yavaş olsun Twisted Evil
ben yatıyorum yarın bakarım Twisted Evil
Bu Akşam Hazırlarım cok zor çünkü tek tek uğraşmak lazım popcorn Very Happy
güzel olmuş
-Resim Silinmiş.
Ben Byenmedım ama ama süper bitane yapıcam extraokk
Ben Byenmedım ama ama süper bitane yapıcam extraokk
baK bunu beyendım inşallah sende seversin
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
iyi işler çıkarıyorsun Wink
iyi işler çıkarıyorsun Wink
Teşekkür ederim Ya ben aslında bilmıyorum bu 2.kez kullanışım ama öğrenicez yavaş yavaş sizlerden yarar lanarak kahvekeyfi
baK bunu beyendım inşallah sende seversin
-Resim Silinmiş.
hmmm bu güzel. Beğendim Hangi programla yapıyosun bunları bende bibakayım Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap