Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

· 138 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
T
TitusPullo ⭐ 19y
Aynen hacım, seneye bakıcaz artık. Daha taze turnuva normaldir böyle aksiliklerin yaşanması.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
öyle hacım benimde ufak defek pürüzler çıktı sabah yoksa yarışmaya gidebilir katılabilirdim hakkım gamesultan.com tarafından verilmişti onda bir sıkıntı yoktu.
H
HellBoys ⭐ 19y
umarım kazanırsın
H
HellBoys ⭐ 19y
pardon sonunu okumadan yazdım galba olmamış 😞
I
ikonx ⭐ 19y
nasip kısmet
bi dahakine inşallah
C
Crisis ⭐ 19y
keske gidebilseydin 😞
bize philiphinli getirirdin xD
G
Gameworld ⭐ 19y
Ops çok yazık olmuş bu nasıl iş yaw bi geliyo bi gelmiyo ❓ ❓
I
IrGat ⭐ 19y
hayırlısı ola
R
RedRock ⭐ 18y
Nezamandı Ya.. Hangi Gün..
🍿
Z
zuzu41 ⭐ 18y
extra uzulme dostum en azından yenılgıyı hazmedebılıosun ve tesekkuru de eksik etmıosun . sende bılıosun kı piyasada cok kişi var o turnuvada yenılgısını kabullenmeyip forumlara sayfalarca mazeret yazan 😉 sankı lag bir tek ona var birtek onun pc 512 bir tek onun baglantısı dusur 😄 bu biraz paranoya gibime geldi herneyse gelelim sadede.... oynun içerigini iyi biliyor olmak bu oynu iyi oynayacagın anlamına gelmez 😄 zaten bu mantıktla giderse bırak koreyi WC ye zor gider :D:D
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
extra uzulme dostum en azından yenılgıyı hazmedebılıosun ve tesekkuru de eksik etmıosun . sende bılıosun kı piyasada cok kişi var o turnuvada yenılgısını kabullenmeyip forumlara sayfalarca mazeret yazan 😉 sankı lag bir tek ona var birtek onun pc 512 bir tek onun baglantısı dusur 😄 bu biraz paranoya gibime geldi herneyse gelelim sadede.... oynun içerigini iyi biliyor olmak bu oynu iyi oynayacagın anlamına gelmez 😄 zaten bu mantıktla giderse bırak koreyi WC ye zor gider :D:D

ilk mesajın ve süppoooo çok teşekkürler canımcım zati o kadar haksızlığa ben uğramışken tek söz söylemedim sonra gelmişler ne kadar isyan etmişler hayret gerçekten.

güzel yazı yazmışsın çok teşekkürler 😘 🍺

Ps : bu sene olmaz seneye olur çok sorun değil ilk deneyim oldu bizlerede.
L
Leo Kenzo ⭐ 18y

Yoksa senin adın yusufmu 😄
C
cRueL_Boy ⭐ 18y
g.o inş birdahaki seneye 👍
O
orphanland ⭐ 18y

25 cilloper Aege Kocaeli

Bu adamı görürsen PlazmiC in selamı var, çaldığın sosunlardan gelen para hastane parası olarak dönmüştür inş. dersin adıma.

PS: Hayırlı olsun hacım

drotalion kim oldgunu acıkla kendin bile bilmdeğin şeyleri insanların üstüne atmayı bırak
E
aeonxxx kankam bnm girmiş sıralamaya. umarim basarili olrsn kankaaaa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: