Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

· 138 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 3 / 7
Yanıtlar
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Haydi hayırlısı hacım. Sana güveniyoruz. Umarım korede bizi temsil eder dertlerimize derman olursun.

koreye adım atayım oradan philipiniese geçer daha da gelmem hacım pacifictede boyle oldu brasile gittim gelmedim char 78de kaldı şimdi char 69da kalacak 😈 😁 😄 😆 :P

zuahhgh 😁 😁 😁 😁
K
Eskişehirdende adam var 😊 😊 :)

Bu ne demek oluyor şimdi bende Eskişehirliyim ne demeye getiriyorsun.+
C
carwen ⭐ 18y
Eskişehirdende adam var 😊 😊 :)

Bu ne demek oluyor şimdi bende Eskişehirliyim ne demeye getiriyorsun.+

Adam bir şey dememişki kendi şehrinden yarışmaya katılan var diye sevinmiş..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
30 kişilik kadrodan bi kişi turnuvaya gelemicekmiş. yedeklerde ilk sıradaydım. aradılar as kadroya alındınız diye ^^

3 adama ulaşamamışlar bizde yedeklerdeymişiz aradılar ulaştılar gelirmisiniz dediler tamam dedim maksat sro alemine hizmet güzel bir gün olsa bari 😈 😁
C
carwen ⭐ 18y
30 kişilik kadrodan bi kişi turnuvaya gelemicekmiş. yedeklerde ilk sıradaydım. aradılar as kadroya alındınız diye ^^

3 adama ulaşamamışlar bizde yedeklerdeymişiz aradılar ulaştılar gelirmisiniz dediler tamam dedim maksat sro alemine hizmet güzel bir gün olsa bari 😈 😁

Hotel beleşse beleştir zaten güzel bi gün geçer bence yemek felan:D
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Hacım bu alemin en eskilerindensin
Yarışmayı,oyunu iyi bilen eli hızlı olan kazanacak senki tecrübelisin kazanıp geleceksin.

Bol şanslar dilerim.
A
Agilla ⭐ 18y
Hacım Sizin Normal Turnuva Haricinde Cok Kıyak Rakiplerin Olucak Ama İnş Kazanırsın Ne Diyelim Artık Beni Seçmedilerya Ona Yanarım 90 LwL Arkadasımın Charla Katıldım Beni Seçmediler Saglık Olsun Başarılar Hacım Şimdiden

Tavsiye;

Cold Fire Bowman Yada
Cold Ligth Hybırd Sword Yada
Eu 2h Sword Ve Clerick
F
FreeDom ⭐ 18y
Katılan Herkese Başarılar =)

Ben Olsam Roque-Warlock Bir Charla Katılırdım..
Kitle Ve Vur 😁
R
RedRock ⭐ 18y
Bi Topripille Geçersin. :d Umarım gidersin.. AMa Bana Söz Ver.. bana.. Gidersen.. 10 m YAda Koreden Bi Silkroad Orginal Cd si Yada Bİ Hediye. Al
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hacım Sizin Normal Turnuva Haricinde Cok Kıyak Rakiplerin Olucak Ama İnş Kazanırsın Ne Diyelim Artık Beni Seçmedilerya Ona Yanarım 90 LwL Arkadasımın Charla Katıldım Beni Seçmediler Saglık Olsun Başarılar Hacım Şimdiden

Tavsiye;

Cold Fire Bowman Yada
Eu 2h Sword Ve Clerick

katıldığın charın önemi yok ki o sadece nerede hangi charla oynuyorsun babında bir istekdi, bu organizasyonda da herkese aynı bilgisayarlar verilecek ve 0dan char yapılandırılacak koreden gelen ozel programla ve boyle charı yapıp başlayacagız mobs kesmeye en hızlı ve etkili kesen sox drop ları alacak sonrasında da pvp yapmaya başlayacağız 😉

en sıkı char .: Light Hybrid 7/1 en sıkısı bence.
M
Mirage ⭐ 19y
inş. sitemizi gurulandırısın abi 😉
K
Kanya ⭐ 18y
Blue_Angel, ASIT Bursa. Yeha! 😜
A
Agilla ⭐ 18y

Tavsiye;

Cold Fire Bowman Yada
Eu 2h Sword Ve Clerick

katıldığın charın önemi yok ki o sadece nerede hangi charla oynuyorsun babında bir istekdi, bu organizasyonda da herkese aynı bilgisayarlar verilecek ve 0dan char yapılandırılacak koreden gelen ozel programla ve boyle charı yapıp başlayacagız mobs kesmeye en hızlı ve etkili kesen sox drop ları alacak sonrasında da pvp yapmaya başlayacağız 😉

o Yuzden Max Katılma Seyi 40 mı ne ussu başarılar dilerim ama spear haricinde sword hybırd baya saglam olur 2 1 yada 7 1
T
Truth ⭐ 18y
keske orda olsam ii sanslar okan abi
L
Okan abi İlk önce böyle bir yarışmaya katıldığın için teşşekkür ederiz.İnşallah kazanırsın Tüm Üyeler Olarak arkandayız bunu bil.inşallah ilk 3'e girersin.Fazla Para harcama koreliler alkol testi yaparsa 😄 gitçeğiniz hotel güzelmiş.okan abi ister kazan ister kazanma bu yarışmaya katılmakta bir güzel şey.2-3 skill yap yık hepsini 😄.Okan abi sen yokken tüm mod ve adminlere emanet site sen gönlünü ferah tut.Site emanet yerde sen yeterki kazan.4 gözle yolunu gözlüyoz.
C
Contes ⭐ 18y
Başarılar Abi 😉
B
Black Rain ⭐ 19y
Yakışır Okan Abime Beeeee Güle Güle Okan abi 😄
R
Redefine ⭐ 19y
Haydi hayırlısı hacım. Sana güveniyoruz. Umarım korede bizi temsil eder dertlerimize derman olursun.
T
Tengrİ ⭐ 19y
Hacım gitmeden masterligi jesusa verde mal gibi kalmayalım ortada.
U
ustameen ⭐ 19y

Tavsiye;

Cold Fire Bowman Yada
Eu 2h Sword Ve Clerick

o senin bahsettiğin charın yanından 2h geçince yerlere seriliyo yaw. 2h/cleric chara en uzun süre dayanabilecek char Ch lerde bladerdir. oda block koyamazsa heleki crit yerse(ki yüksek bi ihtimal) ilk dare devil ile yerde. 72+5 2h(Build Warrior/Bard) ile FF glavierin 19k crit yediğini gördüm 😊. sende biliyorsun ki dare devil 2li kombodur.

yani bir zamanların efsanesi Glavier tahtını Eu Warriora çoktan kaptırdı. kazanmak istiyosan 2h yok eğlenip dönmek istiyorum diyosan Ch herhangi bi charla katılabilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: