Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

· 138 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
B
Hayrlı olsn . İnş kazanırsn (: Otelde qüzlm$ 😜

İyi Haberlerini beqliorz.

inş maşaallah ile olsaydı bu işler arabistan çöz olmazdı 😄 Hayırlısı ile kazanacak.Game moderatorlerden gargamel,pizza,tarky ye selam söyle bizden.Özellikle zeus serverındaki BlackCompany guildini atsınlar.O araplar türklerle az uğraşmıyor değil 😜
.NET
.NET ⭐ 19y
Zeus'ta da mı var BlackCompany? Ben de Saturn'de yeni girdim o guilde 😄 Adı hoşuma gitti 😜
[F New]Solo Gitarist
B
Zeus'ta da mı var BlackCompany? Ben de Saturn'de yeni girdim o guilde 😄 Adı hoşuma gitti :P

orası çakma sanırım acil çık ordan 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
Sen istersin de ben çıkmaz mıyım? Çıktım hemen =)
[F New]Solo Gitarist
H
Gruplar halınde yapılan bı turnuvaymıs sanırımki bu daha ılk elemelermis yani suan bısey bıtmıs degil Sanırım Arkadasımla konustugumda(SteinHard-Olympus)Otelde olduklarını ve Grup halınde yarıstıklarını soledı. 😲
S
SilenTT ⭐ 19y
Hmm elinizde video,ss vb şeyleri olan war mı ?
U
Okan abi ah bir su otelin SS'lerini atsan ^^
X
XEM ⭐ 19y
GNGWC 2008 tournament champions last notice !! '' extraloob: suck my glave '' :D:D:D:D
A
Agilla ⭐ 18y
O Oteli Biliyorum Süper Bişi 1 Günlük Ücreti 100 Ytl Ustunde Ama Verdigin Paraya Deyiyo
S
sayit ⭐ 19y
ya abi kalbimiz seninle inş kazanırsın ama ben hala anlamadım nasıl bi trnuva bu ne yaptırıyolar:D
anlatırsan bize görünce sevinirim şimdiden tbrkler (inş.)
B
Buura ⭐ 19y
Okan abi ah bir su otelin SS'lerini atsan ^^

Darkcryda burdaymış xD
C
Asyalı kızları hep sevmişimdir ^^.Okan abi bana da ayarlasana şöyle çıtıpıtı bişi.
R
RuffLes* ⭐ 18y
sonuç ne oLdu ??
M
Misproject ⭐ 19y
Asyalı kızları hep sevmişimdir ^^.Okan abi bana da ayarlasana şöyle çıtıpıtı bişi.

hehe ne adamsın xD
D
destan78 ⭐ 18y
Turnuva güzeldi imkanlardan yararlanmaya çalıştık -100 puan dezavantajla girdik müsabaka çünkü eu çar oynuyordum +acaip lag vardı ama kazanan genç arkadaşlarımız çarlarını iyi yönlendirdiler hele hele Gamer ın taktik süperdi tg uru kes yat yere 😊 ben uruyu kestim skiller bile dağılmadan tüm ekip üzerime saldırdı neyse seneye daha farklı olacak inşallah koreye giden arkadaşlar ilk 3 e girerler.güzel bir buluşma oldu game&game işi baya ciddiye alıyor joymax keşke bizi biraz daha bilgilendirseydi.Seneye aynı team gene istanbulda olacak ama ben 3 ay çin çarla pwpde talim yapıp öyle gidicem oraya.İstanbulda tanıştığımız tüm arkadaşlara selamlar hepinizi çok sevdim umarım bir gün yollarımız yeniden kesişir
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Sitemize böyle bir bilgi sunduğun için o güzel yorumların için teşekkür ederiz.
S
SilenTT ⭐ 19y
Yazık olmuş
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Tahmin ettiğim gibyse hacım fena olmuş orda ismin yazıyor elenmiş deniliyor çocuk oyunu değilki bu git gel git gel.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sorun değil kısmet değilmiş dedim artık ne yapalım ileriki yıllarda katılırız bizde.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: