Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

· 138 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 4 / 7
Yanıtlar
H
Kolay gelsin abi , başarılar..
E
EFENDYY ⭐ 19y
ayıptır sorması okan abi brazilya neden gittin 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ayıptır sorması okan abi brazilya neden gittin :D

orta okulda sorarlardı hep nereye gitmek istersiniz diye o zamanlar çok zeki bir çocuktum liseye kadar müthiş zekiydim sonra alkol ve seks verince zeka hafiften kaybolmaya başladı neyse konuya dönelim ben hep çikolata tenli hatun isterim onlarda brasilde var dedim gün geldi denk düştü brasil yolunu tuttum haa hayalim ne mi oldu sence ne olmuştur 😎
S
screamadle ⭐ 19y
Hayalin 50ykr'a tekabul eden bir para ile bira içip çikolata tenli hatunları izlemekmiydi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hayalin 50ykr'a tekabul eden bir para ile bira içip çikolata tenli hatunları izlemekmiydi?

what u say about my dream brotha XD
H
hakan_5 ⭐ 19y
Benim görüşüm eğer npc olarak olcaksa itemler hiç kasmayın str bir çar yapın hybrid falan palavra itemde blue olmayınca hybridi patates ederler benim görüşüm arkadaşın dediği gibi warrior/cleric hem str zor yatar + cleric buff iron skin mana skin gibi devasa defanslara sahip bide sox drop demişsiniz eğer bir ch int yada hybridin üstünde blues yoksa o bir hiç demektir çünkü vurduğu damage yarı ordan düşüor soxa gelince 2h warrior eline sun 76 sword alsın o pwpde dağıtamayacağı adam yok 😊 Önce Bless spell atarsın Recovery division sonra swordu alırsın eline warcryı atarsın ve pwpye başlarsın bless bitince rakibe göre int mi str mi mana skin yada iron skin seçeneklerinden birini kullanırsın sakın 2sini aynı anda basma zaman kalmaz =) teker teker basarsın onları basmaya gerek kalacağını sanmıyorum zaten hadi diyelim rakip çokmu güçlü teker teker basınca o arada bless doluor tekrar bless tazelersin olur biter 😉 DareDeviL ile 2 crite yok edersin bütün eu ve chineseleri zorlanacağın tek rakip benim görüşümce senin buildin olan Warrior/Cleric oda akıllı oynayan kazanır Okan bence sen şimdiden eğer benim sözümü dinlersen 2H Warrior ve Cleric kullanımı alıştırmalarına başla anca yetiştirirsin xD Diğer characterlerede yönelebilirsin ama biliyorsun dayanıklılığı en fazla olan çar blader bile warrior karşısında çağresiz işi 2 crite bakıyor 😊 Herneyse bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum başarılar diliyorum bol foto çek kazansanda kazanamasanda sen bize lazımsın kazanınca bizi unutma ha 😊
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Turnuvada sadece Chinese Ch Mevcut 80lvl 100m ile itemlerini 15 Dakika içerisinde Buildin ile birlikte bitiriyorsun... Bana böyle söylediler... 👍 Seneye gözlerime birşey olmazsa gözlemciyim 😄 Hacım sanada iyi şanslar umarım koreden filipinler e takayı yanaştırırsın...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Turnuvada sadece Chinese Ch Mevcut 80lvl 100m ile itemlerini 15 Dakika içerisinde Buildin ile birlikte bitiriyorsun... Bana böyle söylediler... 👍 Seneye gözlerime birşey olmazsa gözlemciyim 😄 Hacım sanada iyi şanslar umarım koreden filipinler e takayı yanaştırırsın...

100m ve herşey 15 dk mı sürede wahhhh 😱 :?
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Aynen Hacım 😄 sen şimdiden biraz pratik yap 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
benimde bildiğim o odada savaşmadığın sadece sox item ve para toplamaya çalıştığın..
neyse başarılar inş kazanırsın 😄
EXTRALOOB HERYERDE! 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
başarılar okan abi 🍺
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
başarılar okan abi eğer gngwcden gördüğümüs ss lere bakarsak düşük lv yüksek lv sox lerin bulunduğu bir oda olduğu 😄 ve bu odada para ve item toplamaya çalıştığın bilginin doğruluğundan şüphe ederim ama gngwc bu herşey olabülü 😄 neyse yolunu gözlüyoruz inş. kazanırsında siteye daha bi ün qelir 😊
_
_TIMSAH_ ⭐ 19y
Okan abi inş. koreye gidersin..! Koreye giderken türk lokumlarından götürde çekik gözlüler damak tadımızı tatsınlar azcık 😄 hep böcek yiyolar 😄
A
addIcFb ⭐ 19y
Haayırlısı abi Efsane Olympus Raziel de gelıormuş 😘
D
destiny ⭐ 18y
Başarılar umarım kazanırsın .. Poseidondan kim katılıcak ?
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Bu sene öyle sos puan olayı yok 😄
X
X-Hacker ⭐ 18y
Bişey sormak istiyorum hangi serverdekı çarınla katıldın?
Pacific mi Gaia mı>?
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Haayırlısı abi Efsane Olympus Raziel de gelıormuş 😘

O efsane artık bitti sen yoksa bilmiyormusun ama iyi bir insandır...
O
Old School ⭐ 19y
Okan abi gerçekten çok sevindim umarım extraloob için iyi sonuç alırsın
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Sakın buildi glavie yapayayım demede 😄 Hacım bence bu sefer bi kenara it bu buildi...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: