Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2010 Türkiye, Dünya 2.si oldu - 1.Mısır

· 27 Yanıt · 7.1K görüntüleme
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Bu sene bildiğiniz üzere Mustafa ve Engin arkadaşlarımızın katılmış olduğu ve Türkiye'Yi temsil ettiği turnuvada 1.ci Mısır 2. Türkiye..

Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Bu arada mısır ekibi baya çetin çıkmış 😊 2. biz ile aramızda 2 katı fark var. Ayrıntıları Resmi silkroad Türkiye Fan sayfasından takip edebilirsiniz.

http://www.facebook.com/pages/silkroadonline_tr/125540484130438

27 Yanıt
M
memati123 ⭐ 17y
tebrikler istikrarımızı koruyoruz. süper
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hep aynı adamları besliyor joymax bence başkaları gitmeli seneye gene bu adamlar giderse bu sefer 3. mü olacağız sonra Türk Milli takımına kızıyoruz hakandan vazgeç diyoruz olmaz diyorlar fatih terim gelmesin diyoruz geliyor demek ki Türk'ün zihniyeti hep aynı her alanda.

Ps : mısırın kazanmasına şaşırmadım oyunda çok mısırlı var sitede de makaralarını çok yaptık ama varoşlar dünya 1.si olmuş helal olsun diyorum makara: 😜 ❤️
I
Inception ⭐ 18y
Fena fark atmışlar.Seneye daha iyi oyuncuların gitmesi şart.
T
TurnUp ⭐ 16y
1. olan kişi suan benim guildimde 😊
C
Chrysler ⭐ 16y
Fena fark atmışlar.Seneye daha iyi oyuncuların gitmesi şart.

1.Oyunucumuz : 666
2.Oyunucumuz : 0 😜
Biri önlerini kesmiş galiba diğeride kesmiş makara:
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Yine 2. :/
B
Ben de ⭐ 17y
hep aynı adamları besliyor joymax bence başkaları gitmeli seneyegene bu adamlar giderse bu sefer 3. mü olacağız sonra Türk Milli takımına kızıyoruz hakandan vazgeç diyoruz olmaz diyorlar fatih terim gelmesin diyoruz geliyor demek ki Türk'ün zihniyeti hep aynı her alanda.

Artık sen gidersin abi ❤️ summer6:
B
Ben de ⭐ 17y
Beyler dikkat edin kore'yi yenmişik kendi oyununda hahahahha ❤️ 🎅
B
Ben de ⭐ 17y
Türkiyeden tek adam göğüslemiş takımı 🙄

1- MISIR
2- TÜRKİYE
3- KORE
4- USA
B
Ben de ⭐ 17y
İşte İlk 3.

B
Ben de ⭐ 17y
Türkiye elemelerine katılan bir teyzemiz makara:

S
joymax amma cimriymis 1ciye 5bin dolar odul var en az bu 10 bin olmali
I
Inception ⭐ 18y
Ödülün dışında Koreye felanda gidiyorsun.Lüks otellerde kalıyorsun hacım daha ne istiyorsun 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y

Canlarım benim yaa teyzemiz olsun güzeller güzeli ablamız olsun Türkiyedeki insanları seviyorum. ❤️
D
Deadly_TR ⭐ 18y
😄 engin abiyle ben eldoradodayken aynı guilddeydik 😄 80 lvl vardı o zaman en fazla 😄 hep keserdim engin abiyi
I
Inception ⭐ 18y

Gerçekten çok hoş bir görüntü özellikle teyzem yaşındaki kadınlar genelde yaşamlarını evde çocuğa bak,yemek yap şeklinde stresli,sıkıntılı geçirirler ama bu teyze biliyor işini.Büyük cesaret gerçekten tebrik ediyorum 🙏 Annemin,babamında silkroad oynamasını isterdim. (Kendilerine bilgisayar aldıkları sürece summer3: )
C
Chrysler ⭐ 16y

Char FF yanlış olmasın.
D
Yaw bizim türkler hangi çarla 2. oldu yani buildleri ne ?
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
%90 ss nukerdir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: