Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2010 Türkiye, Dünya 2.si oldu - 1.Mısır

· 27 Replies · 7.1K views · Page 2 / 2
Replies
C
Chrysler ⭐ 16y
@EcSrO_KiNq
Eğer EU varsa
Biri buffer yada warior
Biri Wizard

Bi tanesi farklı bişi yapmış anlamadım Bizlerden Birinin Puanı 680lerdedi dierinin 0 :S İlginç buffer yada önlerini kesmiş olmalılar
L
lyssabb ⭐ 17y
Yaw bizim türkler hangi çarla 2. oldu yani buildleri ne ?

sanırım blade digeride int bow nukerdi galiba tam emin degilim katılan arkadaşlara sorun xD
R
RoyalFlash ⭐ 17y
hep aynı adamları besliyor joymax bence başkaları gitmeli seneye gene bu adamlar giderse bu sefer 3. mü olacağız sonra Türk Milli takımına kızıyoruz hakandan vazgeç diyoruz olmaz diyorlar fatih terim gelmesin diyoruz geliyor demek ki Türk'ün zihniyeti hep aynı her alanda.

Ps : mısırın kazanmasına şaşırmadım oyunda çok mısırlı var sitede de makaralarını çok yaptık ama varoşlar dünya 1.si olmuş helal olsun diyorum makara: 😜 ❤️

Türkiye elemelerinden seçildikleri için katılmış olmasınlar ? ki 2. 3. olmakta büyük başarı kolay değil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hep aynı adamları besliyor joymax bence başkaları gitmeli seneye gene bu adamlar giderse bu sefer 3. mü olacağız sonra Türk Milli takımına kızıyoruz hakandan vazgeç diyoruz olmaz diyorlar fatih terim gelmesin diyoruz geliyor demek ki Türk'ün zihniyeti hep aynı her alanda.

Ps : mısırın kazanmasına şaşırmadım oyunda çok mısırlı var sitede de makaralarını çok yaptık ama varoşlar dünya 1.si olmuş helal olsun diyorum makara: 😜 ❤️

Türkiye elemelerinden seçildikleri için katılmış olmasınlar ? ki 2. 3. olmakta büyük başarı kolay değil

Peki.
B
Ben de ⭐ 17y
geçen sene 3.cü idik. Bu sene 2.ci hayırlısıyla seneye 1.ciyiz.

Ps: Sro'da düzgün bir charım (daha doğrusu charım) olsaydı seneye tekrar yapılacak olan türkiye elemelerine girerdim.
F
frityus ⭐ 17y

Ps: Sro'da düzgün bir charım (daha doğrusu charım) olsaydı seneye tekrar yapılacak olan türkiye elemelerine girerdim.

sen ninjaya devam et merak ediyorum devamını . 🤤 😘
B
Ben de ⭐ 17y

sen ninjaya devam et merak ediyorum devamını . 🤤 😘

Hacım yakında çıkacak senaryoyu düşünmeye çalışıyoruz. Öyle bir yere geldikki, hani devamı gelebilecek gibi getirmek istiyoruz 3.bölümü. Arada birkaç aksaklıklar çıkıyor charlar konusunda bu işlerde canımızı sıkıyor bazende vakit bulamıyoruz. Düşünüyoruz güzel bir senaryo ürettiğimizde çekicez hayırlısıyla ❤️ 😘 🍺

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: