Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

· 138 Yanıt · 18K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına Gidiyorum

GameSultan ın düzenlediği GNGWC 2008 Türkiye ön eleme Turnuvasına katılacak olan ilk 30 kişinin belirlenmesi için yapılan oylama sonuçlandı.

İşte Sonuçlar (Oylara göre sıralanmıştır)
Karakter ismi SERVER İL
1 UNDEAD_GiRL Eldorado İstanbul
2 SteinHard Olympus İstanbul
3 VuRuCu Zeus Mardin
4 BRISElS Athens Yalova
5 LorDLeoniDas Athens Muğla
6 HectoR87_TR Redsea Eskişehir
7 stardust976 Aege Muğla
8 KORSAN25 Tibet İstanbul
9 _rush_ Eldorado İstanbul
10 _BLue_AnGeL_ Troy Bursa
11 CAPTAiNBELA Saturn İstanbul
12 ASIT Hercules Bursa
13 FoRDCu Oasis Ankara
14 ConveyAmca Redsea Çorum
15 TurkeY_PoweR Eldorado İstanbul
16 IMHOTEPH Oasis Ankara
17 TEMIZKAN Olympus Ankara
18 JeNeFeR Tibet Muğla
19 aeonxxx Pacific Hatay
20 DestaN Persia Kütahya
21 _Blowof_ Athens Adana
22 Miss_DeaD Pacific İstanbul
23 DeathSoul Odin Manisa
24 TRSerkanTR Aege Edirne
25 cilloper Aege Kocaeli
26 Raziel Olympus K.Maraş
27 GoldemRoo Hercules Kocaeli
28 C_RaZy_ Greece Kocaeli
29 Azrail_melek Troy İzmir
30 DrilinnK Persia İzmir

Listede adım olmasada yedeklerden kazanmışım ve yarın Taxim'de ki kampa gidiyorum. 1 gün taximde otelde konakladıktan sonra ertesi gün otelde elemeler başlayacak.

Kore kapıları aralanıyor, umarım kazanırımda koreye giderim hepsi philipiniessliler için 😈

kalacağımız otel belli oldu işte burası :

http://eliteworldhotel.com.tr/

yarn gece bu odalardan nete gireceğim hemen yanıma bolca alkol alayım burada bir sürü para vermeyeyim laptop'ın çantasına artık ne kadar alkol sığdırırsak kardır 😈 😁

*yarın otelden fotoları yayına sunarım 😜

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
138 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Haydi hayırlısı hacım. Sana güveniyoruz. Umarım korede bizi temsil eder dertlerimize derman olursun.
M
MarXisT ⭐ 19y
İyi şanslar
L
İyi şanslar

inş kazanırsın
J
Journalist ⭐ 19y
Haydi hayırlısı hacım. Sana güveniyoruz. Umarım korede bizi temsil eder derdimizi derman olursun.

+1
bol şanslar okan abi 🍺
M
Başlamak bitirmenin yarısıdır.. Zafer bizim olacak uleyynn..
M
Metamorph ⭐ 19y
inş. kazanırsın
ve birazda bilgi versen bu turnuva hakkında ödüller neler falan bilmeyenler için 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Haydi hayırlısı hacım. Sana güveniyoruz. Umarım korede bizi temsil eder dertlerimize derman olursun.

koreye adım atayım oradan philipiniese geçer daha da gelmem hacım pacifictede boyle oldu brasile gittim gelmedim char 78de kaldı şimdi char 69da kalacak 😈 😁 😄 😆 😜
K
Kanya ⭐ 18y
Hadi bakalım.
T
İyi Şanslar
A
Agilla ⭐ 18y
İyi Sanslar Ama Şöyle Bişi Duymustum Npc İtemleri İle PvP Yapılıyormus acaba öylemi yoksa normal itemlerlemi benim bilgidim gm para veriyor ona göre yapıyorsun 😊
B
Buzzz ⭐ 18y
Eskişehirdende adam var 😊 😊 😊
X
XER0 ⭐ 19y
iyi şanslar ^^ 😉
E
Espio ⭐ 19y
Hacım Birincilikle dönmessen almayız seni siteden içeri 😜 Dola boyunlarına 2 tur gel buraya sırtımızda taşıyalım seni 😄

Ps:abarttımmı ne 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y

koreye adım atayım oradan philipiniese geçer daha da gelmem hacım pacifictede boyle oldu brasile gittim gelmedim char 78de kaldı şimdi char 69da kalacak 😈 😁 😄 😆 :P

biz senin icin başladık aynını yaptıgın an kabusun olurum hacım:D
bide şu hatun gmlerle aranı yaparsan söyle NoWayOut üyelerine item ve sox drop increless yapsınlar olmuyor böyle:D
S
Streetwise ⭐ 19y
Başarılar Okan abi.Eğer gidersen 1 2 kare resim çekilmeden gelme darılırım vede ailece darılırız demi Jigsaw ^^
L
Leet1 ⭐ 19y
T
Tengrİ ⭐ 19y

koreye adım atayım oradan philipiniese geçer daha da gelmem hacım pacifictede boyle oldu brasile gittim gelmedim char 78de kaldı şimdi char 69da kalacak 😈 😁 😄 😆 :P

biz senin icin başladık aynını yaptıgın an kabusun olurum hacım:D
bide şu hatun gmlerle aranı yaparsan söyle NoWayOut üyelerine item ve sox drop increless yapsınlar olmuyor böyle:D

++++++++++++++ Global

- Resim Silinmiş.
E
extasi ⭐ 18y
Bol Sanslar Okan Abi
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
Junior [GM]Gargi ye Selamları Söle Haa bide çaktırmadan koreye gittiğinde pcleri karıştır database server dosyaları filan 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: