Polgara seti dizsin extraloob'u zorlar ama extra alır gibi 100 lvlda 😄
GAIA'da bir Fakir Bölüm 2
· 57 Replies · 3.9K views 0 reading · Page 2 / 3
Replies
Ben set istemedim , Xanthos set vereyim dedi bu 1
Ben 9dg'yim üstümde 10dg hiçbişey yok tamamı NPC ürünüdür bu 2
3-0 yenildiysem Xanthos 3-0 seni yendi bu 3
Sendeki 10 int 10 str veren premium bende yok bu 4
100 lvl yakındır nasılsa tekrar karşılaşıcaz bu da 5 8)
3-0 değil 5-0 hacamat ettim extraloob amcanızı 😈 😁
cold mold, scroll falan dinlemem keserim adamı.. 90 lvlim 92-93 adamları yatırıyorum,extraloob bişey mi 😁
daha dün 93 lvl glavier 28+19 k crt yiyince pvp alanını terk etti.Aynı gün,Devil spiritli,Maliciosu devil skill basmış 93 lvl bowman bow/blade imin tadına baktı. 😎
Levelimi öğrenip bana kesilenler nedense benle tekrar pvp yapmıyor. 😆
bro benim char seni kesmesin ben charı keserim ben ok tamam full hazırım diyeceğim o zaman karşılaşacağız kuzum itemlerin +5 herşeyin fb ben npc normal kesmen 😄
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Adem abinin ahım şahım +sı yok blade ile debuff yapıp bow ile dalıyor , üstündeki seti de çok iyi. 90 max'tı 90 seti hazırlamaya başladım ki 100 geldi. Farm da yapmadık sonuçları böyle oldu. 100den öte köy yok ilerde tekrar karşılaşırız hiç dert değil 😊
Adem abinin ahım şahım +sı yok blade ile debuff yapıp bow ile dalıyor , üstündeki seti de çok iyi. 90 max'tı 90 seti hazırlamaya başladım ki 100 geldi. Farm da yapmadık sonuçları böyle oldu. 100den öte köy yok ilerde tekrar karşılaşırız hiç dert değil :)Gene kesecem, gene kesecem 😜
Bende geldim başlıyorum kasmaya. 😜 😄
Bende geldim başlıyorum kasmaya. 😜 :Dseni de keserim 😜
Bende geldim başlıyorum kasmaya. 😜 :Dseni de keserim :P
Daha 58im pluslar farm bir bitsin. 😜 😄
Eğlenceliydi 😄
Full str cold glavier 10dg set + armor a karşı 2 dk falan durdum snow açmadan 😄 100 lvl de yerim 2sini de
Orda Nuker olsa Yaşatmazdı Onu senın setle olsa Bile Armor Cold ^^ Güldürücü Sesi Strlere cIKAR Nukerleerede %20 defans Scroll İle Dayanmaya Calışır Herşey Rekabettir Exl Ezilmez Bunu Bilin İşini Bilir o 🎭
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
100 lvl'e birşey kalmadı herşey su yüzüne çıkacak nasılsa 😉
B
burakozer41
⭐ 18y
GAIA'da bir Fakir Bölüm 2
Bildiğiniz üzre daha önce dizinin ilk bölümünü yayınlamıştık onu hatırlatmak amacıyla bir kez daha koyuyoruz buyurun.
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=116009
...ve geldik dizinin 2.nci bölümünme kahramanımız gene fakir gene noob 3 maç yaptık sonuç ortada
Extraloob : 3 Fakir : 0 ahahahahaaa 😈 😁 😆 😄 🎅
yalvarıyor xanti abi seti versene benimkiler npc diye yok debuff lvl9 muş yok hp 3k iken neden basmamış uuuu 3 tur doladım aklı gitti çocuğun söz daha dolamam 😄
Elindeki 10 dg mi 😈 yok canım ps dir o yhaw montaj montaj 😜 😈
Pol tam bir dumura uğradım inanamıyorum 6 defa resimlere baktım hala dumurdan çıkamadım tam tersi sonuç için bilsem 1000$'a girerdim bahse wahhh iyiki yokmuşum 😜 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Pol tam bir dumura uğradım inanamıyorum 6 defa resimlere baktım hala dumurdan çıkamadım tam tersi sonuç için bilsem 1000$'a girerdim bahse wahhh iyiki yokmuşum 😜 😁
Set farm yetmedi ne yapalım geç geldik server a :?
I
infusserabLe
⭐ 18y
Polgara'nın kaybetmesine hiç şaşırmadım 😄
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Polgara'nın kaybetmesine hiç şaşırmadım :D
Nickinden belli o 😄
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
extra ayriyetten %20 damage scrollda basmış wah wah 😄 anormal değil yenilmen 😁
Pluto'ya bekleriz 😉 Kralına ks alayına vs 😜
aa kuzum kırdın kalbimi hani bana bassan 1000$ anlarızda pol ne iş yahu yeni yetmelere mi yatacağız ahahahaha 😈 😁 😆 😄 🎅
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
keske bende gaia da olsaydım
Bence pvp güzelde yani Polgara hazırlıksız yakalanmış .. Polgara'ya bakıcak olursak 8dg npc set 85 +3 bow , extra'ya bakıcak olursak bütün önlemleri almış , armor set + %20 vs vs ..
Bence 100 lvl olsa extra yine alır ama 3-0 alamaz olursa 3-2 olur o kadar 😊
Bence 100 lvl olsa extra yine alır ama 3-0 alamaz olursa 3-2 olur o kadar 😊
lvl 100 rakipsizim usta karşında extraloob var tenekeden char yok 😗
Kasmaya devam ediyorum.. :twisted:Okan abi Fire Force Glavie geliyor. 😜 😄
Log in to write a reply.
Log In