gaianın ilk ayında 2b param vardı nasıl olduysa deli para toplamıştım, sonrasında hep 500-800m arası param vardı lakin 85-90 arası fakir gezdim şimdi gene tempoyu yakaladım 500m standart param oluyor hep ^^
ha bu arada itemlerimi satarsam 2b param olur da uğraşmıyorum :D
Tebrikler, umarım evine ekmek almanı sağlıyordur bu gold :P
Polgara"]gaianın ilk ayında 2b param vardı nasıl olduysa deli para toplamıştım, sonrasında hep 500-800m arası param vardı lakin 85-90 arası fakir gezdim şimdi gene tempoyu yakaladım 500m standart param oluyor hep ^^
ha bu arada itemlerimi satarsam 2b param olur da uğraşmıyorum :D
Hacım ilk ay 50-60 olursun hadi 70 olsan 2b parayı nasıl yaptın :?Tebrikler, umarım evine ekmek almanı sağlıyordur bu gold :P
Evime gold ile TL aldırmayacak kadar iyi bi işim var şükür eyw :P
Polgara"]Kafa çalışıyor desene işte 8)
80 lvl gap ında hiç sun düşürmeden 1.5b kasmıştım. şimdi ise 1m ye ihtiyaç duyucak duruma düştüm. ne para ne pul kaldı. sro yu bırakma zamanı geldi bizim için
bazı sözler vardır bir kere sarf edilir sağ loob'a yazılır ve asla silemezsin anladın sen anladıınnnnnnnnnnnnnnnnn 😄 😄 😜
o değilde 1b paran var ee kuzum ne işine yarıyor de bakayım bana benimde bankada 1milyon dolars'ım var ne olacak şimdi kenarda duran paradan hayır mı gelir patlat 98+7 glavie bana paranın hakkı verilsin veya ne bileyim kur guildini harca paranı herkese patlat uniondu 2 FW'den birisini al yoksa bana invent açıp 1b gösterme alt tarafı 100 TL o gösterdiğin masters'ın her adamında 5b var şu anda sen halen fakirsin kuzum 😄 :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap