Icerige atla
Extraloob

Extraloob'un Simyası [ +5 Basmanın Yöntemi ]

· 255 Yanıt · 60K görüntüleme · Sayfa 12 / 13
Yanıtlar
A
Aragornn2 ⭐ 18y
Bende Oasisteydim bırakalı 6-7 ay Oldu .. Aklımda kalan 2 isim Aynen Dolb ve VALESNEGRAS . Ayrıca bırakma sebeplerimden biride bunlar :P
Y
yunusinho ⭐ 19y
72+0 kalkan aldıktan sonra neden 100tane weapon alayım onu anlamadım.Bir silahta steady varsa astraldan daha çok işe yarar birde +4 yapmak +5 yapmakdan daha zordur bir silah +4 oldumu +5 olması %80dir.
W
White_Wolf ⭐ 17y
teşekkürler ilerde denerim
C
CpTn_Wizz ⭐ 17y
SaoLL
W
WikiLeaks ⭐ 17y
dayı 8 kere aynı yöntemi denedim tutmadı
kaldırın başlığı şans eseri tutmuştur bi kere yazmışınız..
neyse.........
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bende Oasisteydim bırakalı 6-7 ay Oldu .. Aklımda kalan 2 isim Aynen Dolb ve VALESNEGRAS . Ayrıca bırakma sebeplerimden biride bunlar :P

ondan önce opalo vardı o gitti bu unique canavarı geldi lakin NWO olarak çok kestik elemanı 3-5 kişi sıkıştırıyorduk herşeyi full sun'dı 😎

yakında eski arşivimi açacağım oradan görürsünüz ss'leri.
B
berkayq ⭐ 19y
1 ayda 10 dan fazla +5 bastım bitanede +6 hiç chin tomb gitmedim steady de basmadım pre plusınız varsa iteme 1 blue olsun yeter sakin lagsız bir yerde basın deneyin şansınız varsa tutar günde 1 +5 den fazla denemeyin derim
A
aIIah ⭐ 17y
Tamamen saçmalık bu :=) bizimle dalga geçiyorsun bence DENEDİM tam 6 kez hiç olmadı :S
P
Tamamen saçmalık bu :=) bizimle dalga geçiyorsun bence DENEDİM tam 6 kez hiç olmadı :S

Eh işte yaradanımın sopası yok ^^ Hadi güle güle 👋
E
EliteTurk ⭐ 18y

Eh işte yaradanımın sopası yok ^^ Hadi güle güle 👋

😁
I
Intimate ⭐ 17y
saol
W
WikiLeaks ⭐ 17y
tutmadı usta bende ss i anlamadım herşeyi uyguladım ama tutmadı:(((
E
Expectance ⭐ 17y
çok saol extraloob:D bnde deniyecem:D ☕
A
AchillesTR ⭐ 17y
dostum güzel denerim de ömrüm yeter mi bilmem 72 ye..
illa 8th degree mi olması gerek silahın ?
buna bi cevap alabilirsem tam süper olacak..

30 lvllerde isen hic + basma derim bukadar masraf yapman hata zaten yapıcagfın masrafa o silahı alırsın ha sosun fln olursa ona karışmam 😊
D
DaddyCool ⭐ 17y
Tşkler 😊 +5'e bu yöntemle, +7'yi de Polgara'nın yöntemi ile yaparım artık 😄
T
THEAPO ⭐ 17y
KEŞKE +7 NASIL OLCAK SOYLESEN 😄
R
ReLaX_35 ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

Saygılarımla,

Sa saygısızlık gıbı olmasın ama bukadar belemeye hıc gerek yoq 5 weaponla +5 basarım 😄 yontemım ılk olarak+2 ye kadar cıkar sılah +3 te muhtamalen patlıcaktır tekrar sayfayı kapamadan +3 e deneyın ve %90 cıvarı +3 olacaktır 2 tane herhangı bır ıtem patlatın ve sayfayı kapamadan +4 deneyın we mutlaka oda tutucaktır %80 cıvarı + 5 ıcın braz masraf yapıp 3 4 tane ıtem patlatıcaksınız ve sayfayı kapamadan +5 denıceksınz ve %80 cıvarı oranla +6 ıcın braz zaman gecmesı gerekıyor kı ben ole yapıyorm 4 tane ıtem patlatıyorum lucky basıyorum +6 ya denıyorum ve %60 cıvarı tutuyor +7 ıcın saglama alıp 5 tane ıtem ardı ardına patlatıcaksınz mumkunse saat gece 3 cıvarı deneyın lucky basın ve+7 ye deneyın +8 e de cıktım ama nasıl cıktım hala hatırlamıyorum 😄

bu soledıklerım dressınde luky bluesı olanlar ıcın gecerlıdır yaptım ve koydugum oranlar dogrultusunda tuttu ıtemler
R
ReLaX_35 ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

Saygılarımla,

Sa saygısızlık gıbı olmasın ama bukadar beklemeye hıc gerek yoq7 weaponla +5 basarım 😄 yontemım ılk olarak+2 ye kadar cıkar sılah +3 te muhtamalen patlıcaktır tekrar sayfayı kapamadan +3 e deneyın ve %90 cıvarı +3 olacaktır 2 tane herhangı bır ıtem patlatın ve sayfayı kapamadan +4 deneyın we mutlaka oda tutucaktır %80 cıvarı + 5 ıcın braz masraf yapıp 3 4 tane ıtem patlatıcaksınız ve sayfayı kapamadan +5 denıceksınz ve %80 cıvarı oranla +6 ıcın braz zaman gecmesı gerekıyor kı ben ole yapıyorm 4 tane ıtem patlatıyorum lucky basıyorum +6 ya denıyorum ve %60 cıvarı tutuyor +7 ıcın saglama alıp 5 tane ıtem ardı ardına patlatıcaksınz mumkunse saat gece 3 cıvarı deneyın lucky basın ve+7 ye deneyın ve %55 cıvarı oranla tutucaktır +8 e de cıktım ama nasıl cıktım hala hatırlamıyorum 😄

bu soledıklerım dressınde luky bluesı olanlar ıcın gecerlıdır yaptım ve koydugum oranlar dogrultusunda tuttu ıtemler
D
DesertRose ⭐ 17y
değeri ne kadar lucky nin falan....
V
Von Dutch ⭐ 17y
Saol Denemek Lazım Da Cok Para Gider 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: